reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

julita, współczuję. Jednak ludzie potrafią być świniami, nie obrażając tych zwierząt. Napisz do gamonia i dopiero jak się wypnie, to wystaw negata i skieruj sprawę do allegro.

krewetka, ja miałam takie łóżko tyrystyczne z dwoma poziomami. Zatem być może reszta też tak ma.
Ja z pewnością zakupię takie na działkę, na której zamierzam spędzać wiele czasu, a i do teściów się przyda.

A co do myjek- frotek, to te dla maluszków nie są takie drapiące. Są miękkie jak np ręczniki rożki, które każda z nas zapewne już zakupiła, albo zamierza to zrobić.

reklama
Dziewczyny przeciez jak ktos kupuje lozeczko turystyczne na codzien, to chyba logiczne jest, ze kupuje do niego normalny materac tak jak do szczebelkowego, a nie kladzie dziecko na te cienka mate... Widzialam u wielu osob turystyczne lozeczka w domu, ale zawsze z normalnym grubym materacem, kladzionym bezposrednio na tym cienkim, karuzelka ect. Tylko tych ochraniaczy na boki do niego nie trzeba, bo samo jest miekkie i cieple w dotyku, nie tak jak drewno. Moim zdaniem z normalnym materacem w srodku dziecko spi w takim lozeczku nie w mniejszym konforcie, niz w drewnianym, bo konfort jak w kazdym lozku zalezy glownie od materaca... A wiec moim zdaniem lepiej tansze lozeczko i drozszy materac, niz odwrotnie... Problemem jest tu tylko, co sie komu wizualnie podoba, jednemu bardziej drewniane, innemu turystyczne...

Dziewczyny przeciez jak ktos kupuje lozeczko turystyczne na codzien, to chyba logiczne jest, ze kupuje do niego normalny materac tak jak do szczebelkowego, a nie kladzie dziecko na te cienka mate... Widzialam u wielu osob turystyczne lozeczka w domu, ale zawsze z normalnym grubym materacem, kladzionym bezposrednio na tym cienkim, karuzelka ect. Tylko tych ochraniaczy na boki do niego nie trzeba, bo samo jest miekkie i cieple w dotyku, nie tak jak drewno. Moim zdaniem z normalnym materacem w srodku dziecko spi w takim lozeczku nie w mniejszym konforcie, niz w drewnianym, bo konfort jak w kazdym lozku zalezy glownie od materaca... A wiec moim zdaniem lepiej tansze lozeczko i drozszy materac, niz odwrotnie... Problemem jest tu tylko, co sie komu wizualnie podoba, jednemu bardziej drewniane, innemu turystyczne...

Do mojego turystyka - zwykły materac z drewnianego by nie pasował - ma chyba inne wymiary, bo nawet przescieradełko mi potrafilo sie zsuwać z takiego materacyka ...

Wpisałam w wyszukiwarke "laktator" wywaliło mi troche tematów. A teraz pytanie za 100pt: jak wejść w dany temat żeby przekierowało mnie na konkretna stronę na której była poruszana sprawa laktatora?

Ostatnia edycja:
tak to sie niestety jeszcze nie da, po zmianach na forum wyszukiwarka nie dziala idealnie ale na pewno wkrotce cos z tym bedzie zrobione :)

A ja wczoraj byłam w Ikei i kupiłam materiały na prześcieradełka do wymiany do łóżeczka:-p. Za obydwa zapłaciłam 14 zł. Gumeczkę wszyje mi mama i będę miała oryginalne prześcieradła no i taniej niż kupione w sklepie:-p. A ten materiał jest taki delikatny i mięciutki. Pamiętam 0092911_PE229668_S3.JPG, że kupowałam tam kiedyś jakiś materiał i był twardy, a ten jest taki w sam raz.
Aaaa, jakoś "na żywo" wygląda dużo ładniej0092913_PE229670_S3.JPG

o kurczaczek, ale mi to "rozstrzeliło":/

ladne :)
a zdjecia najlepiej dodawac tak zeby sie wyswietlaly jako zalaczniki a nie w tresci posta (czyli opcja 'wstaw zalacznik' zamiast 'wstaw w tresci') to nie bedzie takiego 'rozstrzelenia' ;)

reklama
Ładne materiały:-) Ja też zamierzam mojemu małemu poszyć pościel:-)
Tylko chyba muszę kupić materac nowy i spód do łóżeczka zmówić z płyty bo łóżeczko wczoraj rozstawiliśmy, a tu spód powykrzywiany, a materac zniszczony i miekki, i to tak że dzidzia się zapadnie w niego, nie może tak być:no: Tylko jak przekonać o tym męża:wściekła/y:?? Łożeczko wielokrotnie używane, ale cóż zrobić jak bieda przycisła....

Do góry