reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Aga mi w domku jakoś bardziej takie tradycyjnie drewniane łóżeczko odpowiada, a zwykłe turystyczne to na wyjazdy do rodziców rozważymy.
Ale są łózeczka turystyczne z regulowaną wysokością dna i różnymi bajerami
Tu pierwsze lepsze ktore mi sie znalazlo
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC+PRZEWIJAK+MOSKITIERA (945326250) - Aukcje internetowe Allegro

A co do karuzelki mamy taką:

Czy możesz dać namiary gdzie kupiliście taką karuzelę, bo jest super:)

no właśnie napewno bym dokupiłA materacyk pożadny
przeglądałam allego i podoa mi się takie
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC HAPPY DE LUXE NAJTAN (945526889) - Aukcje internetowe Allegro
lub takie:
KOJEC LÓŻECZKO MAX 6 KOLORÓW CENY HURTOWE! (952378288) - Aukcje internetowe Allegro

ale sama już nie wiem

Aga przemysl to dobrze... jako drugie łózeczko - jesli masz miejsce i kase - to bierz! Przyda Ci sie nawet jako kojec do zabawy...

Ja np. latem targam je na taras czy do ogrodu - pakuje tam malucha i sie bawi...

Na dwa wyjazdy - je targalismy- potem sobie odpuszczalismy temat. U rodziny czy znajomych zawsze znajdzie sie miejsce gdzie mozna malucha polozyc, a w wiekszosci miejsc (hoteli, pensjonatów itd) mozesz za kilkadziesiat złotych domówic wstawkę z łozeczka dziecinnego

ale jesli to ma byc głowne łozeczko, to na Twoim miejscu - wybrałabym jednak klasyczne drewniane

julienx no właśnie mam taki mętlik w głowie, ale chyba jutro pojadę obejrzec te turystyczne na zywo jak one się w ogóle zachowują i tak przyszło mi na myśl, ze może do nas zwykłe drewniane się kupi, a takie turystyczne może używane za małą kasę..

Asieek, czy ta karuzela którą wkleiłaś jest z TinyLove? Bardzo fajna i jak dla mnie jest alternatywą dla tych pastelowych misiów z Fisher Price'a:tak:
Just Me ona jest z TOMY
Czy możesz dać namiary gdzie kupiliście taką karuzelę, bo jest super:)
Ja ja mam już od dawna, tylko jakoś się nie szczęściło, żeby ją wykorzystać:(
Ale widziałam też na alegro:
KARUZELA INTERAKTYWNA KUBUŚ PUCHATEK TOMY+WYPRZED (960937602) - Aukcje internetowe Allegro

proponuje cofnac sie o kilka stron, bylo kilka wypowiedzi.
z tego co ja sie dowiedzialam w szkole rodzenia i wyczytalam w sieci to nie jest dobrym pomyslem zakladanie takiego pasa po porodzie gdyz sciska on brzuch i nie pozwala macicy na swobodne obkurczanie sie. poza tym miesnie brzucha rowniez wtedy nie pracuja. po okresie pologu kiedy cialo dojdzie do siebie warto po prostu sie troche bardziej pogimnastykowac a pasa uzywac bardziej jako dodatku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry