reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Kupiłam też pas ciążowy "Belly Belt" w rozmiarze M. Ale jest tak wielki, że cały przeze mnie przelatuje:zawstydzona/y: W sumie nie sprawdziłam wymiarów w cm...

Ale jeszcze napewno się przyda :-)

Kurcze dziewczyny takie fajne ubranusie sobie wynajdujecie - ja to nigdy nie potrafię nic ustrzelić :-(
Kamizelunia jest superanca - faktyccnie - taka słodka - połączona "dorosłego" fasonu z dziecięcym motywem dekoracyjnym :-)
A wczoraj też szukałam dla małego jakiejś bluzy na lato - takiej cieńszej i kurde takie bluzy kosztowały ok 80 zł:szok: Za kawałek szmatki - tyle prawie co dla dorosłego który pochodzi w takim ubraniu latami.

My dlatego też postanowiliśmy ubranka, poza bielizną, kupić używane, za cały ten komplet zapłaciłam 108zł z przesyłką. Ile razy maluszek zakłada jedno ubranko, nie szoruje kolanami po podłodze itp. Używane ubranka naprawdę można wyszukać wręcz w idelanym stanie.

reklama
Hej :-) Ja dziś oszalałam i zaszalałam. Pokłóciłam się dziś rano z moim A. i na poprawę na stroju ruszyłam na zakupy - więc pochwale się co kupiłam:-)

Załączniki

• PB286472.JPG
    PB286472.JPG
    42,5 KB · Wyświetleń: 34
  • PB286473.JPG
    PB286473.JPG
    62 KB · Wyświetleń: 40
  • PB286474.JPG
    PB286474.JPG
    84,1 KB · Wyświetleń: 39
  • PB286475.JPG
    PB286475.JPG