reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Julita cena 48 zł jest nieopłacalna!!

To jest w zasadzie normalna cena pampersów, czasem są jeszcze po 53 i wtedy kosmos. Opłaca się kupować pampersy, jeśli opakowanie kosztuje 42 zł, lub 85 zł za podwójne. Niekiedy można się spotkać z ceną 39,90 i wtedy brać ile wlezie. Są też różne ilości pampersów w paczkach, wtedy najlepiej włączyć w telefonie kalkulator i cenę podzielić przez ilość pieluch i kupić te, które wychodzą najkorzystniej. Ja tak zawsze robię...:-D

Oleśka u nas w drogerii jest w marcu promocja na Pampersy zwlaśniea 39,90.
Widziałam gazetke, po niedzieli wybieram się więc na zakupy:-D

reklama
Dziewczyny mam pytanie może wydać się głupie ale czy któraś zna nazwę tego płynu do lewatywy?
Chciałam zam w tej aptece doz ale kurcze nie znam nazwy:dry:

w artykule z wklejonego dzis linku pisali o lewatywie enema ktora jest ponoc najpopularniejsza i uzywaja jej rowniez szpitale.

Byłam dziś w Rosmanie i wydałam 150 zł a nic nie kupiłam dosłownie kilka drobiazgów...reety ale ta kasa ucieka nie wiem czy starczy mi do wypłaty:szok: a tu jeszcze zakupy w aptece:-(
Kupiłam takie skarpetki z grzechotką w rosmanie i muszę przyznać że nawet fajne:-)

chusteczki z reala juz zakupione. przy okazji znalazlam tam lyzeczke silikonowa bo wlasnie taka chcialam kupic do podawania lekarstw zamiast plastikowej. no i dla siebie jakies majciochy musialam kupic bo po powrocie ze szpitala sie przydadza, w cos trzeba wsadzic te ohydne podpaski a ja mam same stringi ;P

reklama
chusteczki z reala juz zakupione. przy okazji znalazlam tam lyzeczke silikonowa bo wlasnie taka chcialam kupic do podawania lekarstw zamiast plastikowej. no i dla siebie jakies majciochy musialam kupic bo po powrocie ze szpitala sie przydadza, w cos trzeba wsadzic te ohydne podpaski a ja mam same stringi ;P

:-D:-D a ja ostatnio przestałam nosic stringi:-p ale nie nosze takich babcinych z "golfem" :-D tylko zwykłe takie niskie- pod brzuch :-)
Nataliak napisz mi PW ile tam wyszło za te chusteczki:-)

Do góry