reklama
N
nataliak
Gość
a na chusteczki z reala miałam chęć, ale u mnie nie ma reala, a przecież nie pojadę do poznania po chusteczki haha
ja jade po nie dzis wieczorem, jak chcesz to Ci kupie i wysle w poniedzialek tylko daj znac jakie i ile
ja jade po nie dzis wieczorem, jak chcesz to Ci kupie i wysle w poniedzialek tylko daj znac jakie i ile
nie wiem, czy mi się to kalkuluje, bo dojdzie mi koszt przesyłki
za cene 49,99 mnie wychodzi 0,5318zł wiec żadna rewelacja, ja kupowalam jak były w promocji po 42,90a pampersy chyba się opłaca, bo jak podzielisz cenę przez ilość pampersów to wychodzi za sztukę niecałe 50 groszy.
malina a te pampersy to gdzie? też w realu?
malina29
Mama debiutująca
taaa, w realu :-)a pampersy chyba się opłaca, bo jak podzielisz cenę przez ilość pampersów to wychodzi za sztukę niecałe 50 groszy.
malina a te pampersy to gdzie? też w realu?
A tak w ogóle - dostałam wreszcie od nino 2009 potwierdzenie, ze przyjęli zamówienie - po 3 dniach dopiero..... strusie pędziwiatry, hehe
Ostatnia edycja:
N
nataliak
Gość
chrupcia sa chusteczki pampers i pieluchy huggies.
aga przesylka standardowo przez malza wiec bez kosztow. dawaj znac, do 19 jestem w domu.
aga przesylka standardowo przez malza wiec bez kosztow. dawaj znac, do 19 jestem w domu.
reklama
martina969
Filipowa mama
A ja dzisiaj nie mogłam się oprzeć i weszłam do smyka, choć ciuchów mam już ho ho i oczywiście wyszłam z bluzą dla malucha