reklama
N
nataliak
Gość
Ja właśnie szykuję się z małżem na wyjście do reala (aktualny etap: szuszenie włosów, małż czyta książkę czekając na mnie) mam nadzieję że Nataliak wszystkich chusteczek nie wykupiła
ale Ty to chyba na targowek nie? my u siebie na woli mamy real ;P
Dzień doberek
musze się pochwalic że byliśmy dzisiaj na Antosiowych zakupach i mamy juz wszystko oprócz kosmetyków:-)
jeszcze pare pranek i gotowi
Nic tylko pozazdrościć.. ja powolutku, powolutku... ale wciaz do przodu...
dla siebie nie mam nic, kosmetyków i lekarstw tez zadnych, z wiekszych zakupów nosidełko i lezaczek bujaczek, kocyki, posciel...
no lista jest jeszcze długa...
ale Ty to chyba na targowek nie? my u siebie na woli mamy real ;P
Dziś wyjątkowo na Wolę pojechaliśmy do reala bo później do koleżanki jeszcze a ona w pobliżu mieszka. Tak czy inaczej chusteczki były także 4 paczki zakupiłam
Ostatnia edycja:
katagorka20
Fanka BB :)
hej ja też kupiłam w realu chusteczki pampresa sensitiv) i jeszcze dwie butelki jedna mała 125ml z fisher price i 250ml z canpola)
a pampresy te sensitiv 74szt sa chyba za 56zł a te normalne co sa pakowane po 43 szt chyba sa po 27zł wiec kupie te mniejsze z 3 paczki narazie zeby do szpitala wystarczylo
a pampresy te sensitiv 74szt sa chyba za 56zł a te normalne co sa pakowane po 43 szt chyba sa po 27zł wiec kupie te mniejsze z 3 paczki narazie zeby do szpitala wystarczylo
reklama