reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja właśnie szykuję się z małżem na wyjście do reala (aktualny etap: szuszenie włosów, małż czyta książkę czekając na mnie:p) mam nadzieję że Nataliak wszystkich chusteczek nie wykupiła ;)

reklama
Dzień doberek

musze się pochwalic że byliśmy dzisiaj na Antosiowych zakupach i mamy juz wszystko oprócz kosmetyków:-)
jeszcze pare pranek i gotowi

Kupiłam w Realu paczkę Pampers Sensitive - 1

tak na probę - ale musze przyznac, ze za drogie te pieluchy...

dam sobie spokoj z nastepnymi numerami i bede kupowałam zwykłe pampersy...

Dzień doberek

musze się pochwalic że byliśmy dzisiaj na Antosiowych zakupach i mamy juz wszystko oprócz kosmetyków:-)
jeszcze pare pranek i gotowi

Nic tylko pozazdrościć.. ja powolutku, powolutku... ale wciaz do przodu...

dla siebie nie mam nic, kosmetyków i lekarstw tez zadnych, z wiekszych zakupów nosidełko i lezaczek bujaczek, kocyki, posciel...
no lista jest jeszcze długa...

hej :) ja też kupiłam w realu chusteczki pampresa sensitiv:)) i jeszcze dwie butelki jedna mała 125ml z fisher price i 250ml z canpola:))
a pampresy te sensitiv 74szt sa chyba za 56zł a te normalne co sa pakowane po 43 szt chyba sa po 27zł wiec kupie te mniejsze z 3 paczki narazie zeby do szpitala wystarczylo

reklama
Ja narazie kupiłam jedną paczkę pampers 1 (43 szt.) i jedną giant pack pampers 2 (108 szt.). Zastanawiam się czy kupować jeszcze te pampers 1 czy resztę już tylko pampers 2...

Do góry