reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Nie są super jakości ale też nie jakieś badziewie chyba nie? Bo starsznie mi się dwie podobają i chciałabym zamówić :) I jeszcze pytanie ta zieleń którą pokazałaś na zdjęciu jest taka ostra w rzeczywistości?

badziewie raczej nie, (w przeciwnym razie bym nie pokazała fotek ;-))mają fajny materiał co się rozciąga
a co do koloru, to raczej jest to juz taka ciemniejsza zieleń. chyba ciut ciemniejsza niż tam na foto

ja mam taka bluzeczke Cudna bluzeczka odcięta pod biustem (943679407) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

tez material moze nie jest pierwsza klasa ale bluzeczka super sie nosi i naprawde jest wygodna.
Podejrzewam ze te które zakupials sa podobnej jakosci.
też super, tylko ja właśnie chciałamna krótki rękaw :-)
teraz chcę jeszcze jakieś sweterki rozpinane, ostatnio kupiłam na allegro jakieś ***** za przeproszeniem, że po pierwszym praniu szmata się zrobiła :-(

Julita cena 48 zł jest nieopłacalna!!

To jest w zasadzie normalna cena pampersów, czasem są jeszcze po 53 i wtedy kosmos. Opłaca się kupować pampersy, jeśli opakowanie kosztuje 42 zł, lub 85 zł za podwójne. Niekiedy można się spotkać z ceną 39,90 i wtedy brać ile wlezie. Są też różne ilości pampersów w paczkach, wtedy najlepiej włączyć w telefonie kalkulator i cenę podzielić przez ilość pieluch i kupić te, które wychodzą najkorzystniej. Ja tak zawsze robię...:-D

Ha! Ja wróciłam z zakupów! Lżejsza jestem o kilka stówek, wpadłam do rossmana - zakupiłam krem na rozstepy, na piersi, a w reali dopadłam do przeceny na chusteczki pampers i zakupiłam 2 6-paki sensitive i 1 active baby. A i dodatkowo zakupiłm jelp soft fresh (jest w realu za 27 PLN więc naprawdę niezła cena).
Co do pieluch - się własnie zatsanawiałam nad zakupem pampesów 2 w jumbo packu - 94 szt za 49,99. Oleśka - czy taki deal się opyla???? czy to normalna cena???

AAA i jeszcze zahaczyłam o aptekę i zakupiłam Oilatum Soft 500 ml i Octenisept,,, kurka wodna - zapomniałam kupić sól fijologiczną, fuck....

No i po tych zakupach padłam na twarz..i leżę. Zdązyłam jeszce I turę pranka ubranek wrzucic do pralki i teraz się "mieli"...

reklama
a ja jadę za godzinkę po odbiór kosmetykó z apteki, oczywiście wczoraj już były i nawet maila nie dostałam!
oilatum kupiłam 250ml widzę, że malina się nie patyczkuje hehe
a na chusteczki z reala miałam chęć, ale u mnie nie ma reala, a przecież nie pojadę do poznania po chusteczki haha

Do góry