reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja w końcu coś dla siebie kupiłam w sensie koszulkę nocną dość mocno rozpinaną zatem do karmienia akurat ;) moze to mnie zmobilizuje do pakowania torby do szpitala.

ja kupiłam 4 paczki pampers sensitive
4 paczki nivea sensitive
i 2 paczki Huggies takie różowe opakowanie
i jak bedzie jeszcze jakaś promocja to kupię, bo ponoć chusteczki idą jak woda

a ja nie mam jeszcze żadnych kosmetyków pielęgnacyjnych czy chodźby jednego elementu z torby przyszłej mamusi ale myśle że się jeszcze wyrobie. Narazie przeżywam nasz ostatni zakup- wczoraj testowałam x-landera bo nam przyszedł i mężuś składał go i rozkładał. I muszę powiedzieć że jestem usatysfakcjonowana :) Zamawiałam na allegro model XA 2008 kolor pomarańcz- dla mnie kolor w porządku a tym bardziej taki sie robi jeśli różnica ze względu na kolor wynosi 400zł ;)

a jak uważacie ta promocja w carrefourze pampersów za 48zł to jakas w miare czy nie bardzo??

reklama
Do góry