reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

lovela jakieś 2-3 tyg temu była w realu za 33 zł za 3,6 kg czyli w bardzo dobrej cenie. załuję ze nie kupiłam, będę czekać na kolejną taka promocję.
ale ja niestety nie mam blisko do reala:no:wiec taka promocja w rosman bardziej mi się opłaca:tak:

reklama
doz.pl troche daje ciala. od zlozenia zamowienia minelo ponad 48h wiec zadzwonilam do apteki i okazalo sie ze od wczoraj paczka jest do odebrania a maila niet.

mi napisali w mailu, ze 48 godz. bedzie paczka, bo nie ma octeniseptu, więc czekam na maila od nich, a jak nie to jutro zadzwonię do mojej apteki

do mnie tez doszło zamówienie z r_p77. Wszystko spoko i dostałam gratisa - kubek niekapek z logo Nivea :)

zamówiłam sobie majty siatkowe poporodowe - ale one są śmieszne :-D

pewnie mniej mi będzie do śmiechu jak będę musiała je nosić he, he

eeeeeeee churpcia to fajny gratis :yes:
ja dostałam od nino śliniaczek ;-) zamówienie robiłyśmy wspólnie jeszcze z 3 koleżankami więc mam pół pokoju zawalonego bebjbiakowymi rzeczami (od 2 sprzedawców) :-D muszę pozbyć się towaru bo się tam poruszać ciężko :rofl:

o-oł to chyba narozrabiałam tym wpisem... ja tylko za 145... Więc myślę, że ten gratis albo przez pomyłkę albo dlatego, że sobie z Panem trochę pożartowalismy i pośmialiśmy się przez telefon...

NO kurde - złożyłam zamówienie u nino2009 - prosiłam, by mi potwierdzili przyjęcie zamówienia i kwote za przesyłkę , czekam juz 2 dni i nic....
kurde, nie wiem - czekać dalej czy interweniować?

reklama
NO kurde - złożyłam zamówienie u nino2009 - prosiłam, by mi potwierdzili przyjęcie zamówienia i kwote za przesyłkę , czekam juz 2 dni i nic....
kurde, nie wiem - czekać dalej czy interweniować?

Mi potwierdzili to na drugi dzień (też długo, bo zamówienie składałam z samego rana) ale widziałam tego faceta na żywo i rozmawiałam z nim kilka razy przez telefon. On jest trochę chaotyczny także mnie to nie dziwi, pewnie niedługo Ci odpowie :)

Do góry