reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Właśnie wróciłam z małżem z Makro, kupiliśmy Giant Pack Pampersów 2 (108 szt.) za 54,99 więc bez rewelacji i płyn do płukania Jelp zielony 2l za 9,40. Poza tym dla siebie kupiłam wieeelkie pudło lodów czekoladowo-waniliowych także zabieram się do jedzenia :)

Ostatnia edycja:
reklama
ile czekałaś na przesyłkę?
Krewetka przelew zrobiłam we wtorek do południa,wczoraj dostałam emaila że paczka wysłana a dziś był kurier więc wydaje się mi że w miare szybko i sprawnie:tak:

chrupcia, to za ile zrobiłaś zamóienie, że dostałaś gratisik??
bo ja na około 230 zł i nic nie dostałam :-(
Aga ja też zamawiałam na 200zł i żadnego gratisa nie dostałam:no::wściekła/y: a śliniaczek powinien być przy kwocie powyżej 150zł jak dobrze pamiętam!!!

Od dzisiaj znowu jest promocja w realu na chusteczki pampers - 6 paczek po 22,99. Hm wczoraj kupiłam w realu, ale za 30 zł... Nic to dokupię jeszcze i będę miała zapasik:-D:-D

Już wszystkie ubranka mam poprane, w sobotę będę prasować. Czyli z praniem jestem na finiszu, bo pieluszki już spakowane do komody:-D:tak::-D:tak:Uffff...

Dzięki Oleśka za info o chusteczkach, wyślę dziś małża żeby zakupił jeszcze ze dwie paczki (jeden sześciopak już mam) także również zrobię zapas :)

dzieki Oleska za informacje wybiore sie dzis i tez kupie je oraz proszek i płyn do płukaniamoze mi ktoras napisac ile tak ubranek pokupowałyscie bo ja to mama mało ale powoli zaczynam nadrabiac zaległosciw niedziele do ptaka koło rzgowa jade na zakupy i po torbe do szpitalaa potem moze jeszcze o makro zahacze i tam kupie troche srodków czystoscipozdrawiam serdeczniei miłego dnia życze majówkowe mamusie :)

Powiedzcie mi jeszcze kobitki, które chusteczki kupujecie - Sensitive czy Baby Fresh? Bo szczerze to ja nie wiem jaka jest między nimi różnica więc kupię chyba jedno takie i jedno takie :)

reklama
dzieki Oleska za informacje wybiore sie dzis i tez kupie je oraz proszek i płyn do płukaniamoze mi ktoras napisac ile tak ubranek pokupowałyscie bo ja to mama mało ale powoli zaczynam nadrabiac zaległosciw niedziele do ptaka koło rzgowa jade na zakupy i po torbe do szpitalaa potem moze jeszcze o makro zahacze i tam kupie troche srodków czystoscipozdrawiam serdeczniei miłego dnia życze majówkowe mamusie :)

chyba do końca nie da się tego zliczyć:-D Ciągle coś nowego przybywa...:-)

Do góry