reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

no właśnie mamy prysznic, ale strasznie mały 90 x 90 i do niego jest utrudniony dostęp, bo ogólnie łazienka jest malutka, a obok prysznica stoi kibelek, który poniekąd "zasłania" wejście pod prysznic
martina gąbki są nie polecane, bo tam dużo bakterii się zbiera, lepiej już foczkę, a co do tych profilowanych z prima baby, to nie mam pojęcia jakie mają opinię

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie mamy prysznic, ale strasznie mały 90 x 90 i do niego jest utrudniony dostęp, bo ogólnie łazienka jest malutka, a obok prysznica stoi kibelek, który poniekąd "zasłania" wejście pod prysznic
martina gąbki są nie polecane, bo tam dużo bakterii się zbiera, lepiej już foczkę, a co do tych profilowanych z prima baby, to nie mam pojęcia jakie mają opinię

no o tych bakteriach to tak myślałam, wtedy to już na pewno trzeba byłoby często tą gąbkę wymieniać, a to też bez sensu utrudniać sobie życie i powielać koszta:) Więc popatrzę za tą foczką:)

martina ta wanienka profilowana prima baby ma jedna duza wade - gorna czesc lezaczka jest zupelnie plaska wiec dziecko moze leciec na boki. od ondy jest natomiast lepsza pod tym wzgledem ze ma wiecej miejsca dla siedzacego dziecka. jak ktos chce kupic najzwyklejsza wanienke to fajne sa w ikei - maja falki antyposlizgowe na dnie. jesli foczka to najlepiej zeby nie byla wylozona guma. w zwyklej wanience foczka sie nie miesci, najlepiej wlozyc ja pod prysznic do glebokiego brodzika lub do wanny albo po prostu kupic szersza wanienke.

Dzięki Nataliak za poradę:-) W prima baby właśnie średnio podoba mi się to wyprofilowanie. Jeszcze pomyślę nad tą onda, może uda mi się taniej wylicytować na allegro:-)A jak nie to kupię normalną wanienkę, podobają mi się te transparentne i potem zobacze jak foczka by się zmieściła:-)
Nie mam prysznica, tylko wanne, więc sama foczka raczej odpada, bo kręgosłup mi nie wytrzyma:-D

Na spacerku wstąpiłam do lumpka i wypolowałam rampersika dla szkraba i dla siebie sukienkę, fajnie brzuszek w niej wygląda:-)

Załączniki

• DSC05476..jpg
    DSC05476..jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC05479..jpg
    DSC05479..jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry