reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja zamierzam kupić Ondę, a jak junior będzie siedział, to zainwestujemy w takie śmieszne siedzisko do wanny, w którym dziecko siedzi trochę jak w kole ratunkowym- Agate chyba też kiedyś wrzucała do tego linki...

Krewetko wydaje mi się, że to za wcześnie kupować pampersy, bo nie wiadomo jaka dzidzia sie urodzi duża, moja Zuza tych pierwszych używała tylko w szpitalu i rozdawałam komu sie dało bo były do 5 kg i były przyciasne, a w domu już nastepne poszły w ruch

Ja narazie zakupiłam jedną paczkę pampers 1 (43 szt.) bo promocja była w carrefour i dałam za nie 23 zł :) Resztę dokupię później.

jesli chodzi o rozmiar 1 to my kupilismy jedna mala paczke bella happy i jedna duza pampers premium care co powinno wystarczyc na jakies 2tygodnie. chcemy jeszcze kupic na zapas jedna duza paczke pampers new baby w rozmiarze 2. pozniej bedziemy kupowac wedlug potrzeb.

Widziałyście nową gazetkę rosman? mają dużo promocji i np chusteczki pampers są za 24.99 i proszek Lovela za 18z,ł...a dla mamuś cała seria kosmetyków perfecta mama:)

reklama
Do góry