reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

To i ja się w końcu mogę pochwalić zakupem dla Maleństwa, nosidełko-fotelik do samochodu, bez niego ani rusz:-)
Brałam okazję więc wyboru koloru nie było, a może jednak niespodzianka okaże się dziewczynką:-D????

:) no tak bez niego ani rusz :):)
Ja takie nosidełko też chcę ale kupię razem z wózkiem :)

reklama
iwi ja kupiłam fotelik do auta w zestawie z wózkiem :-)
estragon to ja się nie dziwię, że tak zawalona jesteś ciuszkami, skoro do rozm. 92 masz :-D
ja dziś zauważyłam, że dużo mam rozmiaru 68, ale kurde rozmiar rozmiarowi nie jest równy, bo niektóre 68 sa duże, a inne malutkie, jakby 62.
jedyna rzecz jaką mam z większych to... kombinezon na zimę w rozmiarze 74 małżowi się podobał to kupiłam hehe

dzwonił kurier, za 20 minut będzie u mnie z paczką od r_P77 :happy::rofl2::-):happy:

jupi :happy: przyszło. no więc z pieluszek flanelowych jestem meeeega zadowolona:tak: super kolorki.
a tak to brałam podkłady , majtki, krem nivea, prześcieradełka, pieluszki, chusteczki, komplet do paznokci, jakieś 2 krzechotki, pozytywkę taką żabę i jakieś pierdoły, jedynie co mnie rozczarowała to ta poduszka KLIN, jakaś taka dziwna mi się wydaje, no ale zobaczymy jak będzie dzidziuś jak się będzie sprawdzać. ogólnie jestem zadowolona :tak:
Aga ja wczoraj dostałam przesyłkę od nich i też jestem zadowolona z zakupów...było małe zawirowanie ale wszystko jest wyjaśnione:tak:naprawdę sprzedawca jest OK

no i ja złożyłam dziś zamówienia zarówno u r_p jak i i nino.. dodać do tego cały sprzęt kuchenny i wychodzi na to, że cały tydzień będę tylko kurierów przyjmować :-)

:sorry2:Kurcze nie wiem jakie łóżeczko i pościel wybrać, czy zdecydować się na Kubusia Puchatka którego wzór już wcześniej wklejałam czy na taki zestaw:
Łóżeczko 3 kolory GPK pościel 16 el + gratisy (929939944) - Aukcje internetowe Allegro
Jest jeszcze podobna opcja tylko łóżeczko z szufladą
podoba mi się wzór 7 lub 8 czyli Dinusie:-) Daja dodatową pościel na zmianę itp.więc mniej wydatków, bo łóżeczko kupują nam teście:-)

Oleśka wrzuć tu linka do tego zdjęcia z Twoimi różowymi ciuszkami, toną ciuszków, chciałam na to pożegnalnie spojrzeć ;)

reklama
Rozmiar 92 - uuu to troche odległa przyszłośc,

to jakies 1,5 - 2 latka

takich dużych ciuszków nie kupuje - najdalej do 74 (9 m-cy)

Oleśka - czy Ty widziałaś jakie zajefanje ciuchy są teraz dla facetow - poogladaj kolekcje minimundo na allegro - zobaczysz, ze i falbanek nie bedzie Ci zal - na rzecz pirackich ogrodniczek :)

Do góry