reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wczoraj przyszła do mnie paczucha z apteki, w której zamawiałam sporo rzeczy :tak: Dostałam trochę próbek :-) Aga i Viburcol też, więc może w tamtej aptece jest pomyłka z tą receptą?

dziewczyny, kupowałyście pościel u tego użytkownika? Informacje o Użytkowniku Baby-Raj - Aukcje internetowe Allegro jak z jakością?
Ja kupowałam u niego: pościel - tą z serduszkami, ochraniacz do łóżeczka, pościel + wypełnienie do wózka.
Są śliczne i gatunkowo też ok. Mam nadzieję, że po praniu się nie zmienią ;-)
A wczoraj kupiłam na Allegro baldachim/moskitierę do łóżeczka, bo u nas latem muchy i komary atakują, więc Małą trochę muszę uchronić od nich. Nawet siatki w oknach i wszelkie środki na wszystkie nie działają :wściekła/y:

reklama
Ja jeszcze nie mam zakupionej pościeli ( i wielu innych rzeczy) ale co do kolorów to też słyszłam zeby nie wybierać przesadziście kolorowych i wzorzystych. Mam już wybraną...delikatnie brązowo- berzową...Śliczna jest :-):-)
W tym też miesiacu musze zamówić wozek, łóźeczko i komode........a i kosmetyki:-):-)

no właśnie jedni mówią żeby bylo kolorowo bo dziecko widzi na początek tylko wyraziste kolory (czerwień itp.) a inni że delikatne:-( Z delikatnymi problem jest taki , że mnie się podobają a mężowi już nie bardzo:-( ewentualnie jeszcze myśle o pościeli z drewexu:
DREWEX

drewex jest super jakosciowo, zarowno poszewki jak i wypelnienie wiec na pewno bedzie to dobry wybor.
a co do kolorkow to na poczatek moga byc intensywne ale nie w duzej ilosci. dobrym rozwiazaniem jest jasna posciel ktora ma rzadkie ale mocno kolorowe wzory.

Mam pytanie, może głupie ale mnie ono strasznie nurtuje także proszę o pomoc :) Chcę dziś zrobić zamówienie u r_p77 ale zastanawiam się jak to jest z wyborem kolorów itp. Przy każdej oddzielnej aukcji wysyłałyście maila z wyborem kolorów np. pieluch flanelowych czy nożyczek? Czy na końcu jednego zbiorczego maila z numerami aukcji i przy nich kolorami które wybieracie? I jak to jest z tą przesyłką w sensie przy każdej aukcji wybiera się przesyłkę ale potem i tak będzie jeden koszt kuriera (o ile się nie mylę 13zł)?

Mam pytanie, może głupie ale mnie ono strasznie nurtuje także proszę o pomoc :) Chcę dziś zrobić zamówienie u r_p77 ale zastanawiam się jak to jest z wyborem kolorów itp. Przy każdej oddzielnej aukcji wysyłałyście maila z wyborem kolorów np. pieluch flanelowych czy nożyczek? Czy na końcu jednego zbiorczego maila z numerami aukcji i przy nich kolorami które wybieracie? I jak to jest z tą przesyłką w sensie przy każdej aukcji wybiera się przesyłkę ale potem i tak będzie jeden koszt kuriera (o ile się nie mylę 13zł)?
Alis ja zawsze wypełniam do każdej aukcji Opcje Dostawy (tam w uwagach piszę np. wybór koloru), a potem wysyłam jeszcze zbiorczego maila, żeby o niczym nie zapomnieli ;-). A przesyłka kurierska u r_p77 jest 13zł, niezależnie od ilości kupionych rzeczy :tak: Ja właśnie czekam na paczkę od nich ;-)

Alis ja zawsze wypełniam do każdej aukcji Opcje Dostawy (tam w uwagach piszę np. wybór koloru), a potem wysyłam jeszcze zbiorczego maila, żeby o niczym nie zapomnieli ;-). A przesyłka kurierska u r_p77 jest 13zł, niezależnie od ilości kupionych rzeczy :tak: Ja właśnie czekam na paczkę od nich ;-)

Dzięki wielkie za odpowiedź :) Właśnie chodzi mi o to żeby nic tam nie pochrzanili a nigdy jeszcze nie robiłam takich dużych zamówień u jednego sprzedawcy także nie bardzo wiem co i jak :p Jeszcze raz dzięki, lecę zamawiać :D

Bali nu nu, ;-);-)
baaaardzo śmieszne......;-);-)
chyba się zawyję, a może ubierać jednak mlodego w kiecki, co?

ja jak miałam 8 lat to mój brat miał rok i niestety śmigał w spódniczce w groszki, bo tak mi się chciało ubrać moją żywą lalkę :D jednocześnie składam oświadczenie, że zwierzęta w tym eksperymencie nie ucierpiały ;))
Leoś ma 2 kuzynki, 8 i 6 lat i już się śmiejemy z S., że nie wiadomo co go w życiu spotka jak dostaną go pod opiekę

Alis moja lista była dość obszerna i powiem szczerze, że nie chciało mi się wybierać opcji dostawy, kolorów i rozmiarów w każdej aukcji więc na sam koniec wysłałam maila zbiorczego z nr aukcji i wszystkimi danymi które były potrzebne czyli np. Komfortowe POPORODOWE Majtki Jednorazowe PROMOCJA (numer 928655811) - 3 opakowania, każde w rozm.40.. z dopiskiem, że pieniądze przeleję zaraz po otrzymaniu potwierdzenia, że wszystko jest jasne i że się zgadza.. odp dostałam jeszcze tego samego dnia ;-)

Łooo Jezuuuu:)) Ja pracowałam w sklepie internetowym m.in przy obsłudze klientów i jakbym dostała osobnego maila z wyborem np koloru do każdej aukcji (a miałam obowiązek odpisac na każego!), to wyklnęłabym takiego klienta:)))
Poza tym, fkat, że wyślesz kilka maili i ktoś, kto obsługuje Twoje zamówienie i wprowadzi je prawidłowo nie gwarantuje, że osoby, które będą pakowały nic nie pomylą:p

reklama
A do mnie właśnie przyszła paczka z allegro,zamówiłam dla sibie kilka rzeczy do szpitala i dla małej kilka przyborów jak nożyczki,termometr pieluchy flanelowe i taki zestaw do wózeczka z polarku....no i sudocrem mi przyszedł za 15.9 zamawiałam:

A ja jak zamawiam większość rzeczy i potrzebny jest kolor lub roz to wysyłam tylko jednego emaila z wszystkimi danymi jak narazie wszystko przychodziło zgodnie z zamówieniem...jak miałabym to robić osobno to pół dnia zajęłoby mi składanie zam.

Ostatnia edycja:
Do góry