mam bardzo podobny jest sliczny:-)
reklama
właśnie to są używane ciuszki, te nowe będę prała wszystkie w kwietniu i tylko raz, poza tym jak wrzucę do worka, to się boję, że jakieś wygniecione potem będąAga a nie możesz tych czystych popakowac w worki? nawet duże smieciówki się nadają, bo z tym praniem wszystkiego kilka razy to już trochę ćwiczenie zajoba moim zdaniem. No chyba że masz to z lumpka - ale ja mam 99% nowych więc będę prała tylko raz żeby sprać z nowości, kocyki i pościele też tylko raz - i te wypłukam dodatkowo płynem zmiękczającym dla dzieci.
podobny obserwuję ;-) chyba, że to był ten i przegapiłam
melodie- rozumiem Twoje zirytowanie... Mi mama obiecała łóżeczko i wózek ale ona mieszka we Włoszech i przyjedzie dopiero na porod.. gorzej jak zaczne rodzić przed przewidzianym terminem hehe
ja na pranie i prasowanie ubranek musze czekać do kwietnia bo pokój wyremontowany nie ma jeszcze kompletu mebli...;/ My się ledwo mieścimy w dwóch starych kominkach a ubranka dzidzi są w reklamówkach w łożku... ;/
ja na pranie i prasowanie ubranek musze czekać do kwietnia bo pokój wyremontowany nie ma jeszcze kompletu mebli...;/ My się ledwo mieścimy w dwóch starych kominkach a ubranka dzidzi są w reklamówkach w łożku... ;/
dzwonił kurier, za 20 minut będzie u mnie z paczką od r_P77 :-)
ooooooo to super,czekamy na relacje z jakosci towaru:-)
jupi przyszło. no więc z pieluszek flanelowych jestem meeeega zadowolona super kolorki.ooooooo to super,czekamy na relacje z jakosci towaru:-)
a tak to brałam podkłady , majtki, krem nivea, prześcieradełka, pieluszki, chusteczki, komplet do paznokci, jakieś 2 krzechotki, pozytywkę taką żabę i jakieś pierdoły, jedynie co mnie rozczarowała to ta poduszka KLIN, jakaś taka dziwna mi się wydaje, no ale zobaczymy jak będzie dzidziuś jak się będzie sprawdzać. ogólnie jestem zadowolona
lenkaa*
Fanka BB :)
Aga no jak używane to wymagają faktycznie podwójnej przepierki.
Doczekałaś się w końcu na dostawę od r_p77 :-) - jeśli chodzi o jakość to można być spokojnym - na prawdę super. Napisz co zamawiałaś - ja dziś doszłam do wniosku że chyba trochę za mało pieluch kupiłam - wzięłam 10 białych tetrówek, 6 kolorowych tetrówek i 6 kolorowych flanelek - myślicie że wystarczy? Bo nie wiem czy dokupować - wczoraj na jakimś internetowym spisie wyprawkowym wyczytałam że tetrówek trzeba 50 i mieli też na liście jednorazowe pieluchy - więc ta tetra chyba nie do przewijania miaLa być.
Doczekałaś się w końcu na dostawę od r_p77 :-) - jeśli chodzi o jakość to można być spokojnym - na prawdę super. Napisz co zamawiałaś - ja dziś doszłam do wniosku że chyba trochę za mało pieluch kupiłam - wzięłam 10 białych tetrówek, 6 kolorowych tetrówek i 6 kolorowych flanelek - myślicie że wystarczy? Bo nie wiem czy dokupować - wczoraj na jakimś internetowym spisie wyprawkowym wyczytałam że tetrówek trzeba 50 i mieli też na liście jednorazowe pieluchy - więc ta tetra chyba nie do przewijania miaLa być.
reklama
N
nataliak
Gość
to moze jak ktos uzywa tetrowek na zmiane z jednorazowymi. bo tak to wszedzie pisza ze do wycierania itd wystarczy 10sztuk.