reklama
N
nataliak
Gość
ja wszystkie uzywane piore teraz. potem na poczatku kwietnia wypiore jeszcze raz i wyprasuje rozmiary 56-68 plus nowe ciuszki.
wiecie a ja sprubuje prac rzeczy maluszka w naszym proszku od samego poczatku,uzywamy vizir sensitive,obecnie juz od jakiegos czasu tez juz krystianka rzeczy piore w tym proszku,czytalam na forach ze mamy wlasnie tez niektore od razu od narodzin piora np w vizirzei jest ok,
a ja myślę sobie, że to co dziś piorę i prasuję to pojdzie do szafy, a w kwietniu jak dam jeszcze radę, to wypiorę jeszcze raz i poprasuję rozmiary 56 i 62 i pojdą już prosto do komody, a potem te ciuszki 68 będę prała z mniejszymi , jak miejsce w pralce będzie ;-)
ogólnie myślę sobie, że gdybym miała już w pokoju komodę to bym nie prała drugi raz, ale że teraz trzymam w mojej szafie, która co 10 minut otwieram to jednak wypiorę drugi raz
ogólnie myślę sobie, że gdybym miała już w pokoju komodę to bym nie prała drugi raz, ale że teraz trzymam w mojej szafie, która co 10 minut otwieram to jednak wypiorę drugi raz
no wlasnie,u mnie narazie komoda w pokoiku jest zajeta przez ubranka krystianka,bede musiala przeniesc jego ubranka do naszej szafy i wtedy zwolni sie miejsce dla drugiego maluszka,bo napewno nie pomieszcze w niej i jednego i drugiego ubranek,za mala komoda,a miejsca na wieksza nie ma:-(
Oglądam właśnie łóżeczka. Nawet można trafić tanio.. moja mama już miesiąc pyta wśród rodziny o łóżeczko i co? Dzisiaj dzwonię a ona do mnie 'przecież ja czasu nie mam, pracuję od rana do wieczora'. Wcześniej gdy była na miesięcznym zwolnieniu mówiła 'przy okazji zapytam'. Dzisiaj powiedziała, że mam sobie dać na wstrzymanie bo mam kupę czasu. Wiecie co by było gdyby dzieciaczek się urodził przed znalezieniem łóżeczka? Powiedziałaby 'trzeba było dzwonić, wszystko mam załatwiać za Ciebie?' Nie, nie wszystko. Tylko to co obiecuje. Poza tym z tamta częścią rodziny to ona ma kontakt a nie ja. Zadzwonię po 10ciu latach 'cześć ciociu, co u Ciebie? Pożyczysz mi łóżeczko?'
lenkaa*
Fanka BB :)
a ja myślę sobie, że to co dziś piorę i prasuję to pojdzie do szafy, a w kwietniu jak dam jeszcze radę, to wypiorę jeszcze raz i poprasuję rozmiary 56 i 62 i pojdą już prosto do komody, a potem te ciuszki 68 będę prała z mniejszymi , jak miejsce w pralce będzie ;-)
Aga a nie możesz tych czystych popakowac w worki? nawet duże smieciówki się nadają, bo z tym praniem wszystkiego kilka razy to już trochę ćwiczenie zajoba moim zdaniem. No chyba że masz to z lumpka - ale ja mam 99% nowych więc będę prała tylko raz żeby sprać z nowości, kocyki i pościele też tylko raz - i te wypłukam dodatkowo płynem zmiękczającym dla dzieci.
reklama