reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

i jeszcze gdyby ktorejs z Was sie cos spodobalo to moge odsprzedac:
pajacyki welurowe z mothercare (rozmiar 56) po 4zl a dresik welurowy z uszkami (rozmiar 62-68) za 8zl.
ciuszki w stanie idealnym, wysylka gratis.

Załączniki

• pajacyki..jpg
    pajacyki..jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 34
  • dresik..jpg
    dresik..jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Ooooo widzę nataliak, że masz niezły arsenał kiecek.
Cholera ja w tej dziurze nic nie mogę upolować, z resztą w szmateksach dla maluszków jest wielkie G.

Śliczne ciuszki;)

a tu u nas takie cuda sa w lumpeksach ze lepiej omijac je szerokim lukiem w ramach ochrony przed bankructwem (bo ceny tez sa niezle).

To chociaż oko nacieszysz.... bo u mnie jak znajdziesz 4 szt. na krzyż dla maluszków to sukces, a jeśli z tych 4 choć 1 się nadaje do ubrania to już rewelacja !!!!
Nic tu nie ma, kompletnie chyba, że dla kobiet w rozmiarze powyżej 50...... fuck

Allegro czeka do 10-tego każdego miesiąca :-D:-D:-D

W sumie to tylko pierdoły mi zostały, pościel, kilka śpioszków, rampersy i kiecki...
Wsio czeka w szafie, szafkach i na szafie :baffled:

Nataliak wymiękam przy tych pięknych rózowościach.... chyba jeszcze córeczkę będę musiała mieć:szok:... dobrze że mój M tego nie widzi.....
Ja dzisiaj zakupiłam przez allegro pościel, rożek i wszystko potrzebne do łóżeczka .... a oprócz przewijaka bo u nas w sklepie jest w takiej samej cenie....

pozostana mi kosmetyki wszelkiego rodzaju i oczywiście na koniec zakupy dla mnie....

do mnie przyszła dziś paczuszka zz allegro z różnymi drobiazgami dla mnie i dla maluszka

Nataliak - piekne zdobycze

a ja edukacyjnie: kupiłam książkę "rodzeństwo bez rywalizacji" kontynuacja "Jak mówić do dzieci -żeby nas słuchały i jak słuchać, zeby dzieci do nas mowiły"...
Na podstawie drugiego tytułu dwa lata temu chodzilismy z osobistym na takie zajęcia z psychologiem - reweeeelacja... kurs byl bezpłatny!

Może uda mi sie zapisać na taki kurs "Rodzeństwo bez rywalizacji" byłoby super...

JAK MÓWIĆ ŻEBY DZIECI NAS SŁUCHAŁY - A.Faber (936263206) - Aukcje internetowe Allegro

Rodzenstwo bez rywalizacji FABER KRAKOW KSIEGARNIA (936173094) - Aukcje internetowe Allegro

a te metody naprawde sie sprawdzają !!!!!!!!!!

reklama
Nataliak - piekne zdobycze

a ja edukacyjnie: kupiłam książkę "rodzeństwo bez rywalizacji" kontynuacja "Jak mówić do dzieci -żeby nas słuchały i jak słuchać, zeby dzieci do nas mowiły"...
Na podstawie drugiego tytułu dwa lata temu chodzilismy z osobistym na takie zajęcia z psychologiem - reweeeelacja...

JAK MÓWIĆ ŻEBY DZIECI NAS SŁUCHAŁY - A.Faber (936263206) - Aukcje internetowe Allegro

a te metody naprawde sie sprawdzają !!!!!!!!!!

potwierdzam :yes::yes::yes: ja co prawda czytałam ją wieki temu, kiedy zdawałam na studia ale mam ją w domu i chyba sobie odświeżę tę wiedzę ;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry