jeszcze raz dzięki :-)to pewnie te gratiski
reklama
N
nataliak
Gość
nie ma za co, mam nadzieje ze sie podobaja. btw pozbylam sie juz wszystkich chlopiecych ciuszkow!;P
oo to ładnienie ma za co, mam nadzieje ze sie podobaja. btw pozbylam sie juz wszystkich chlopiecych ciuszkow!;P
a ja mam kilka różowych ale zostawiam sobie
magda102
Fanka BB :)
Nie będę kupować proszku do białego bo nie ma sensu. Po pierwsze mało tego jest, zaledwie kilka sztuk i parę pieluch tetrowych... Po drugie nawet te kilka białych rzeczy nie zdąży zżółknąć bo dziecko z nich wyrośnie, a ubranka się tak nie brudzą przy takim maluchu...
Ja mam zamiar od początku używać proszku vizir sensitive + płyn do płukania Lovela (bo super zmiękcza). Wystarczy nie dawać za dużo proszku żeby dobrze się wypłukał i napewno nie będzie uczulał, a o Vizirze czytałam m.in. tu na forum babyboom i wiele mam chwali go Zresztą sama go używam od kilku miesięcy i uważam, że jest super.
A to perełki wyszperane przez moją siostre dla dzidzi. Potrzebuje jeszcze 3 kaftaników dla dzidzi i mam juz cała wyprawkę ciuchową:-)
Wczoraj przyszedł mi jeszcze podgrzewacz z Sisi, mały zgrabny no i tani ;-)
Wczoraj przyszedł mi jeszcze podgrzewacz z Sisi, mały zgrabny no i tani ;-)
Załączniki
Ja przez pierwsze 3, 4 m-ce planuje używać loveli i płynu do płukania, nie używałabym płynu ale u mnie woda jest strasznie twarda no i po praniu ubranka szorstkie mimo że stosuje się do wszelakich zaleceń, płukam 2x ciuszki a i tak nie są tak mięciutkie jakbym sobie tego życzyłaja planuje tylko kupno proszku lovela do kolorow bez zadnego tam plynu do zmiekczania bo przecież ten proszek sam w sobie ladnie zmiekcza
Potem myśle żeby przejść na jakiś inny proszek, coś poeksperymentuje, no ale to się potem zobaczy ;-)
reklama