reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Nie będę kupować proszku do białego bo nie ma sensu. Po pierwsze mało tego jest, zaledwie kilka sztuk i parę pieluch tetrowych... Po drugie nawet te kilka białych rzeczy nie zdąży zżółknąć bo dziecko z nich wyrośnie, a ubranka się tak nie brudzą przy takim maluchu...

Ja mam zamiar od początku używać proszku vizir sensitive + płyn do płukania Lovela (bo super zmiękcza). Wystarczy nie dawać za dużo proszku żeby dobrze się wypłukał i napewno nie będzie uczulał, a o Vizirze czytałam m.in. tu na forum babyboom i wiele mam chwali go :) Zresztą sama go używam od kilku miesięcy i uważam, że jest super.

ja planuje tylko kupno proszku lovela do kolorow bez zadnego tam plynu do zmiekczania bo przeciez ten proszek sam w sobie ladnie zmiekcza

A to perełki wyszperane przez moją siostre dla dzidzi. Potrzebuje jeszcze 3 kaftaników dla dzidzi i mam juz cała wyprawkę ciuchową:-)
Wczoraj przyszedł mi jeszcze podgrzewacz z Sisi, mały zgrabny no i tani ;-)

Załączniki

• IMG_3560.jpg
    IMG_3560.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3561.jpg
    IMG_3561.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3562.jpg
    IMG_3562.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3563.jpg
    IMG_3563.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_3568.jpg
    IMG_3568.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_3564.jpg
    IMG_3564.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 37
ja planuje tylko kupno proszku lovela do kolorow bez zadnego tam plynu do zmiekczania bo przecież ten proszek sam w sobie ladnie zmiekcza
Ja przez pierwsze 3, 4 m-ce planuje używać loveli i płynu do płukania, nie używałabym płynu ale u mnie woda jest strasznie twarda no i po praniu ubranka szorstkie mimo że stosuje się do wszelakich zaleceń, płukam 2x ciuszki a i tak nie są tak mięciutkie jakbym sobie tego życzyła :confused2:
Potem myśle żeby przejść na jakiś inny proszek, coś poeksperymentuje, no ale to się potem zobaczy ;-)

reklama
shyangel ale perełki :tak:

a tu kilka moich, które dostałam od znajomej

Załączniki

• mały rampersik.jpg
    mały rampersik.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 34
  • żółta 62.jpg
    żółta 62.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 37
  • welurowe.jpg
    welurowe.jpg