reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ja tez kupowałam u r_p77 i dostałam wszystko to co zamówiłam :tak:

No ja mam nadzieję że to incydent ( kto nie pracuje ten się nie myli) a nie że oni mają tam totalny bałagan. W sumie problemów z nimi o zwrot nie miałam żadnych - zobaczymy jak się skończy

Szaleństwo zakupowe zapanowało:-D
U mnie tylko jedna przesyłka doszła pomylona ale na moją korzyść heehh bo zamawiałam różne ręczniki a dali mi 3 takie same- te najdroższe:-D
Jak dostane kaske to do apteki się wybieram i po komode do ikei:-) aaaa i koszule sobie muszę zakupić bo dla siebie to prawie nic nie mam:eek:
Koszula nocna do karmienia Alles Sweet 01-II M/38 (926393472) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
No taka może nie do szpitala:-Dale do domu mnie kusi;-)
I całkiem fajne biustonosze do karmienia mają, tylko nie wiem czy się odważe przez net kupić

Ja orientacyjnie na ubranka ok 1200 poszło do grudnia na pewno (rozm 56 i 62 wszystkie i trochę wyjściowych na 68 i74), bo średnio w sklepie zostawiałam po 200- 300 a czasem więcej.Na wózku oszczędziłam tysiaka więc poszło 750zł i kilka przesyłek z allegro, choć starałam się pierdółki podpinac pod coś większego żeby nie nawydawać za dużo na przesyłki - to srednio na zakup ok 200 - 300zł. No to jak dotąd to poszło ok. 3000 na pewno. Został jeszcze fotelik, koszyk do spania z pościelą, laktator, apteczne. Więc podejrzewam że sumarycznie ok 5000zł pęknie.Acha no i nie kupowałam żadnych zabawianek typu leżaczki, karuzele itp. - to dopiero po porodzie, więc trzeba doliczyć też z 1000.
Lenkaa ja jak powiedziałam mojemu szanownemu męzowi jakiś miesiąc temu ze w sumie na wyprawkę pójdzie 5000 zł to powiedział ze totalnie zgłupiałam i co ja takiego chce kupować ze tyle naliczyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:bałwan jeden tak mnie wtedy wkurzył że się tydzien nie odzywałam i robiłam tylko zakupy dla siebie a jak jemu czegoś do jedzenia brakowało to sam sobie musiał iść i kupić....ja nie mogłam przecież dźwigać:-p,jak kupował jedzenie tylko przez tydzień dla siebie to się zdziwił jakie jedzenie jest drogie:szok:to mu powiedziałam że chyba zwariował...po co mu masło i np. żóły ser mógł sobie kupić smalcu i cebuli byłoby taniej:-D:-D:-D.
Wtedy przyznal mi racje że maluszek potrzebuje tych rzeczy i to nie jest moje widzi misie!!!!!!!
:-D:-D no to my chyba wszystkie u tych samych zamawiamy:-D
wiesz dał ciała nie z Twojej winy dzwon i powiedz, ze chyba pomylił paczki
u mnie szala się właśnie na stronę tego R_p77 przeważa :-)
Kobietki też zrobiłam zamówienie u tego sprzedawcy:-D:-D:-D

Julita - no tacy są faceci - oni uważają że wszystko co im się nie przyda jest zbędne. A jak będzie miał jakieś wątpiwości to mu zostawiaj paragony. Ja zakładałam na początku że minimum będzie 5000zł i na pewno to przekroczymy, więc jak teraz wyszło że się zmieścimy to małż nawet jest zadowolony.

A co do zamówienia u r_p77 to nie zamawiałaś przypadkiem podkładów belli, majtek, ceratek i wkładek belli? :-D:-D:-D bo może mam dla ciebie paczuszkę :-D

Wczoraj specjalnie pojechałam do reala właśnie po te wkładki laktacyjne Lovi (a blisko nie mam:no:), ale przy okazji Ikeę odwiedziłam i poza lampką dla bobasa (niebieska gwiazdka na ścianę) zakupiłam pościel dla mnie i małża oraz dywanik do łazienki także było warto :)

Julita - no tacy są faceci - oni uważają że wszystko co im się nie przyda jest zbędne. A jak będzie miał jakieś wątpiwości to mu zostawiaj paragony. Ja zakładałam na początku że minimum będzie 5000zł i na pewno to przekroczymy, więc jak teraz wyszło że się zmieścimy to małż nawet jest zadowolony.

A co do zamówienia u r_p77 to nie zamawiałaś przypadkiem podkładów belli, majtek, ceratek i wkładek belli? :-D:-D:-D bo może mam dla ciebie paczuszkę :-D
:-D:-Dpodkłady tak ale majtek i ceratek - nie:no:wiec to chyba nie moja paczka:-D;-)

ale przy okazji Ikeę odwiedziłam i poza lampką dla bobasa (niebieska gwiazdka na ścianę)
też mam też mam :-D

mój mąż śmieje się ostatnio, że wszyscy mu mówili, że dziecko to strasznie duży wydatek - póki co dziecka jeszcze nie ma ale wydatki jak najbardziej :-D
kiedy opłacam kolejne aukcje internetowe i przychodzą smsy z banku z hasłem do przelewu pyta tylko co tym razem znalazłam niezbędnego :rofl2:

No ja mam nadzieję że to incydent ( kto nie pracuje ten się nie myli) a nie że oni mają tam totalny bałagan. W sumie problemów z nimi o zwrot nie miałam żadnych - zobaczymy jak się skończy

Zakupy robiłam jak wiecie u R_p77, kontakt rewelacyjny, paczką szybko przyszła i nie było żadnych niespodzianek. Mają bardzo dużą sprzedaż, więc pomyłki się zdarzają, ale jestem przekonana, że gdyby było coś nie halo to szybciutko by zareagowali. Z resztą przeglądają komentarze nawet te negatywne sprzed hohoho stare dzieje to zauważycie, że trafili na jakiegoś debila albo faktycznie kogoś z konkurencji ;-)

Proszek do prania Dzidziuś 1,5 kg w Intermarche kosztuje 10,99 :szok: Nie wiedziałam skąd tak niska cena skoro na All chodzą po ok. 16 zeta. Kupiłam 3 paczki czyli razem 4,5 kg, do tego jeszcze płyn do prania Dzidziuś za 5,45. Jak macie u siebie ten sklep to zerknijcie, naprawdę taniocha.....

reklama
Ja też mam proszek dzidziusia...ale dałam 14 zł....Jeszcze płyn do płukania musze dokupic:-):-) W połowie marca komode łóżeczko, pościel, materac i wózek i zaczynam wielkie pranie i układanie:-):-)

Do góry