reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

u obu zamawiałam :-D
r_p77 właśnie dał ciała. Od ninio dopiero w przyszłym tyg. przyjdzie bo dziś przelew zrobiłam.
:-D:-D no to my chyba wszystkie u tych samych zamawiamy:-D
wiesz dał ciała nie z Twojej winy dzwon i powiedz, ze chyba pomylił paczki
u mnie szala się właśnie na stronę tego R_p77 przeważa :-)

reklama
r_p77 ma tanie pieluchy - porównałam i ma najtańsze na allegro i zamówiłam też 2 okrycia kąpielowe,ale mniałam zaćmienie i nie doczytałam że są bez kapturka, rożek - ten haftowany bo w sumie nie drogo - no i kilka drobniejszych rzeczy - a no i wkładki laktacyjne J&J też miał tanio więc wzi ęłam 3 paki.
U nino2009 brałam z grubych termometr za 109zł i do niego dobrałam jeszcze kilka drobniejszych rzeczy, tak że znowu rachunek wyszedł na ok 300zł. W sumie każdy z nich ma dobra ofertę.

te wkłądki co on ma to w rossmannie są w tej samej cenie bo własnie ostatnio się na to nadziałam, ja właśnie u tego r_p pieluszki oglądałam i faktycznie ma super ceny, potrzebuję jeszcze prześcieradełka, tam miał też ten krem nivea faktor 30 też go chciałam, podkłady, planaki , pozytywkę i takie pierdoły
a u tego nino2009 to już np frida, linomag, tą poduszkę klin, więc pewnie też u dwóch zamówię hehe

:-D:-D no to my chyba wszystkie u tych samych zamawiamy:-D
wiesz dał ciała nie z Twojej winy dzwon i powiedz, ze chyba pomylił paczki
u mnie szala się właśnie na stronę tego R_p77 przeważa :-)

:-D:-D no bo jak zebrać tych sprzedających to kilku tylko ma takie mydło i powidło w dobrej cenie że się duże zamówienie opłaca i nie dziwota że taki szał teraz mają i się mylą jak im całe forum zamówienie składa bo się Lilli rozsypała i pogoniła nam kota :-D:-D.
A już dzwoniłam - od razu! Doślą mi moje zamówienie a tamto mam oddać kurierowi - ale pewnie to będzie dopiero w poniedziałek. W sumie nie było problemu - po prostu ktoś źle zaadresował - ich problem - bo jak im ktoś nie będzie chciał oddać paczki o wartości 300zł to oni popłyną - ja swój towar mam dostać i już :tak:

aga paklanki są w tesco za 3,70, a na allegro poniżej 4,50 nie widziałam, to nie kupuj. No chyba że teskacza nie masz w okolicy. A ja nie wiedziałam że w rossmanie są J&J - no widzisz to będę tam kupować najwyzej później jak się te wykończą. U nino wzięłam też paczkę wkładek lovi żelowych - na próbę, niby jest teraz promocja tego w realu a w moim realu nie ma produktów lovi i doopa :crazy:

reklama
:-D:-D:-D i teraz wszystko zganiasz na Lily :-D:-D
ja tam czekałam grzecznie za kasą z zusu i teraz mogę poszaleć trochę :tak:

do dobrze, że od razu załatwiłaś, a do poniedziałku chyba wytrzymasz:-)

:-D:-D:-D Lilly na nas podziałała nieźle. No nie jej wina, mam nadzieję że ona zdążyła się zaopatrzyć przynajmniej w najpotrzebniejsze rzeczy :tak: Do poniedziałku wytrzymam, ale dziś miałam odwiedzić dziewczyny w pracy - wpaśc na kawusię - ale ze względu na tego kuriera nie poszłam i przeniosłam spotkanie na poniedziałek więc znowu plan mi się sypie trochę. Ale w pon. to już chyba małża zostawię na świecy - niech czatuje na kuriera. A wytrzymać to wytrzymam - aż tak do tych podkładów i wkładek laktacyjnych mi się nie spieszy - jakby co to sobie popatrze na czyjeśc majtki poporodowe bo będą u mnie do poniedziałku :-D:-D:-D

Do góry