reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
magda102
Fanka BB :)
Podajcie kolorki i wzorki
A najlepiej foteczki !!!!
A najlepiej foteczki !!!!
lenkaa* do pudełka wkładasz cały wkład, wcześniej odrywasz sobie tę folijkę co nią zamykasz i otwierasz. Bez pudełka ta folijka z czasem traci klej, wiadomo chusteczki są nawilżane i jak co chwilkę wyciągasz jedną to nie ma lewara zawsze lekko zamoczysz miejsce klejenia czyli to zamknięcie. Wtedy już tak nie zakleisz i tylko się wściekasz, że chusteczki masz niedomknięte. Chusteczki szybko wtedy wysychają, a latem to już całkiem. W pudełku masz normalne zamknięcie też z takim rozdzielaczem, że wyjmujesz bez problemu 1 chusteczkę a nie 15
A ja robię tak:
kupuję 3 rodzaje chusteczek: 1 paczka ze względu na chusteczki (bambino), druga paczka ze wzgledu na pudełko (tam przekładam bambino i stawiam na przewijaku) a trzecia paczka - ze wzgledu na zamkniecie (plastikowe np. bobini) - bo sprobujcie folijkowe zabrac ze sobą na plac zabaw- piaskownica albo plaża... zaraz piach sie dostanie i nie chce sie kleić
juz ten schemat obcykałam
dziś rano widziałam jak Zawitkowski majstruje dzieckiem, też tak chcę, normalnie miszcz i moje pytanie czy książka "Co nieco o rozwoju dziecka" z DVD to jest ta książka o którą nam chodzi? i jaka cena jest akceptowalna, żeby nie przepłacić?
N
nataliak
Gość
tak to ta. mysle ze do 100zl bedzie ok.
bo za nówki sztuki chcą nawet 150 zł ...........tak to ta. mysle ze do 100zl bedzie ok.
N
nataliak
Gość
naklad wyczerpany, stad wysokie ceny. nie wiem czy bedzie wznowienie. jak zapolujesz to nawet za 50zl sie trafiaja. chyba ze odpuscisz sama ksiazke to dvd jest do sciagniecia z netu.
Ciekawa jest ta wyprofilowana wanienka, ale tutaj takich nie widzialam, wszystko normalne wanienki, roznia sie tylko rozmiarem. Ja na poczatku dla noworodka to bede uzywac tego stojaczka do wanienki materialowego, bo wiadomo na poczatku ta glowka jest taka miekka, to wole na cos delikatniejszego klasc. A troche pozniej, to na takim plastikowym stojaczku bede kladla, ktory kupilam juz jakis czas temu. A jak usiadzie to w siedzenie do normalnej wanny pojdzie.;-)
reklama
Ja dla Majki miałam taką gąbkową podkładkę.Teraz pewnie też kupię taka,ale ja i tak jakoś bezpieczniej się czuje jak trzymam dziecko na ręce przy myciu.
Agate a jak wygląda taki materiałowy stojaczek,bo ja własnie zawsze widziałam albo gabkowe albo plastikowe.
Agate a jak wygląda taki materiałowy stojaczek,bo ja własnie zawsze widziałam albo gabkowe albo plastikowe.