reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Oleśka, Nie ma nawet mowy, żeby nie starczyło ciuszków dla dziewczynki :-p Ale dla chłopca tez coś wybierzesz :tak: Mimo wszystko atmosfera się podkręca - boy or girl? :-D

Może zakłady bukmacherskie, co?
Obstawiacie? Kto na dziewczynkę, kto na chłopaka :)))
Ale naprawdę szkoda by mi było tych ciuszków, nie ma co...

Obstawiac, to może nie, bo nie mam za bardzo co :-p Ale już nie moge sie doczekać! Normalnie chyba jestem bardziej ciekawa niż byłam w przypadku mojej małej :-D

A ja się pochwalę, że jestem już dumną posiadaczką laktatora!:-)
Oleśka- ja też stawiam na laseczkę:-) przecież wiadomo że u Łodzianek same baby!:-D

Kobitki, przyszły do mnie koszule do karmienia z allegro - są naprawdę fajniutkie i cyc łatwo można z niej wyjąć - są ŁADNE (czego nie spodziewałamm się po karmniku nawet) i dobre jakościowo :-) w razie czego polecam, gdyby sie któraś zastanawaiał - koszule MUZZY (na allegro)

Ja też mam z Muzzy i też pozytywnie mnie zaskoczyły...
A przed chwilą kupiłam fajny termometr z Aventu- mierzy temperaturę w pokoju i temp. kąpieli (tzn jest wodoszczelny) i ktoś sprzedawał na allegro nowy za 37 pln, a normalnie kosztuje więcej...

Załączniki

• termometr.jpg
    termometr.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 18
dziewczyny czy będziecie kupowały muszle laktacyjne? Bo własnie robię "zbiorówkę" u jednego sprzedawcy i zastanawiam się czy dobrać. A jeszcze nikt się nie wypowiadał czy to wogóle przydatne.
aa i kupujecie plastikowe pudełko na chusteczki pampersowe czy będziecie używać bezpośrednio z paczki?

Ostatnia edycja:
reklama
Co do muszli- to ja nie kupuję. Przynajmniej dopóki nie ma takiej potrzeby;-) A chusteczki kupię pewnie w plastiku i będę dokupować wkłady.

Do góry