reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

C.D.

Załączniki

• spodenki.jpg
    spodenki.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 40
  • sukienki.jpg
    sukienki.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 40
  • sukienki c.d..jpg
    sukienki c.d..jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 43
  • sukienki c.d.1.jpg
    sukienki c.d.1.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 41
  • śpiochy.jpg
    śpiochy.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 39
  • śpiworki.jpg
    śpiworki.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Oleska - no MUSI być kolejna księżniczka!!!!
Albo tolerancyjny chłopczyk, metroseksualny :) Zresztą jak twierdzi moja rodzina z Łodzi to chłopca ubiera sie na różowo:-)

ja dziś jak co 2 tyg we wtorki trafiłam na dostawę w pobliskim lumpku i jak zawsze przegiełam :sorry: na początku było 80zł ale metodą selekcji udało się zejśc do 50 zł :-) mówię Wam śliczne ciuszki, jak nowe, większość z Kubusiem i innymi słodkimi misiami.

Oleśka to faktycznie będzie numer jak będzie synek... bo az szkoda takiej kolekcji ubranek... Jagódka pewnie wyglądała w nich jak mała księżniczka:-)

No trochę się tego uzbierało. I dodam, że to jest tylko na pierwsze 3, góra 4 miechy.
Szkoda mi było jak patrzyłam na wasze zakupy, że ja nic nie kupuję, ale chyba na głowę musiałoby mi paść jakbym jeszcze uzupełniała zapasy.
No i jeszcze kuzynka po swojej córci ma dla mnie ciuszki...

Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to w Intermarche są body za 3,99... dzisiaj zakupiłam 4 sztuki, są fajnej jakości i kolorki sa też ok.... chyba jeszcze kupię parę jutro jeśli oczywiście będą...

reklama
Oleśka to się nazywają zapasy :-D życzę Ci dziewczynki bo chłopiec raczej w tych cudnych sukieneczkach sobie nie polata :-p

Do góry