reklama
Krewetka nie wiem czy nie mam takiej samej hehe ale nie chce mi się z pudla odgrzebywać żeby sprawdzić
lenkaa*
Fanka BB :)
A właśnie własnie kobietki - jakie polecacie wanienki? Bo ten zakup jeszcze przede mną i nie wiem czym się sugerować przy zakupie??
ja kupuję tą bo nie bardzo wiedziaabym gdzie upychać klasyczną wanienkę. A jakbym miała miejsce to kupiłabym ondę
6007 FLEXI BATH SKŁADANA WANIENKA 0-4 L. NOWOŚĆ (917630520) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny, przepraszam że wkradam się na Wasz wątek, ale wystawiłam na sprzedaż pajacyki po swojej córci, może macie ochotę skorzystać z oferty
Next, Zara. Mothercare - 8 sztuk pajacyków WARTO (934542743) - Aukcje internetowe Allegro
Next, Zara. Mothercare - 8 sztuk pajacyków WARTO (934542743) - Aukcje internetowe Allegro
magda102
krewetka obleci.... ale można wyłapać taniej, jak ostatnio były Pampersiaki w Carreourze 6-pak za niecałe 24. I to była dobra cena
Wczoraj zrobiłam nalot na Biedronkę, kupiłam na próbę chusteczki Dada (72szt) za niecałe 4 zety z alantoiną i lanoliną, powiem że bardzo ładnie i delikatnie pachną. W domu będziemy teraz testować na swoich 4 literach
Wczoraj zrobiłam nalot na Biedronkę, kupiłam na próbę chusteczki Dada (72szt) za niecałe 4 zety z alantoiną i lanoliną, powiem że bardzo ładnie i delikatnie pachną. W domu będziemy teraz testować na swoich 4 literach
aldonta
dziś dostalam półśpioszki.........ostatnio Wam je polecalam, sa taniutkie ale jakie ładne ...kolory i bawełenka....polecam.....no i ŻYRAFKA śliczna
PÓŁŚPIOCHY/PÓŁŚPIOSZKI Łatek ***EWA*** r.74 (919587582) - Aukcje internetowe Allegro
maja tez śpiochy i pajacyki ale u mnie półśpiochy sprawdziły sie super z synem....
PÓŁŚPIOCHY/PÓŁŚPIOSZKI Łatek ***EWA*** r.74 (919587582) - Aukcje internetowe Allegro
maja tez śpiochy i pajacyki ale u mnie półśpiochy sprawdziły sie super z synem....
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
no to uwaga. To moja wyprawka ubrankowa. Trochę upsior będzie jak okaże się na usg, że synuś, co??? Na rynek i handel kwitnie...
Aż na dwa posty muszę rozbić zdjęcia...
Aż na dwa posty muszę rozbić zdjęcia...
Załączniki
-
bluzeczki.jpg31,9 KB · Wyświetleń: 43
-
bluzy.jpg29,3 KB · Wyświetleń: 42
-
body dł rękaw.jpg29,5 KB · Wyświetleń: 42
-
body kr rękaw.jpg32,1 KB · Wyświetleń: 48
-