reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
z tego co zauwazylam to w kazdym tygodniu w ktoryms markecie jest podobna promocja na pieluchy i chusteczki. ja sobie wlaze na str auchan/carrefour/tesco/real i przegladam gazetki on-line. dobrym rozwiazaniem jest chyba zapisanie sie na tych str na newslettery, wtedy zawsze dostaniesz mailem gazetke przed pojawieniem sie nowej promocji.

Ja mam tą mniejszą:)
Ja z grubsza obkupiona:-) została apteka, butelka, smoczek, pampersy i dla mnie parę rzeczy.
Aaaa z grubszych zakupów to jeszcze komoda:-)
Chyba, że jeszcze o czymś zapomniałam...

Osobom wybierajacym sie nad morze z bejbikami. Radzilaby zaopatrzec sie w takie namioty plazowe.

Jak Antoś mial 1,5 miesiaca wyjechalismy z nim do Łeby, przed wyjazdem zakupilismy namiocik - reeeeewelacja...

do dzis go uzywamy - jest super...

nawet jak jestesmy w Warszawie to latem stoi w ogrodzie bo maly uwielbia sie w nim bawic...

tez polecam - swietnie chroni od wiatru i słonca - dzieciaczek sobie tam spi, ze hej

W tle zdjecia w podpisie Antosia - jest ten namiocik - taki niebieski :)

Ostatnia edycja:
dzieki za info :) w sumie kupilismy tych jedynek paczke pampersow premium care i paczke bella happy z wycieciem na pepuszek. na pewno przed porodem kupie jeszcze dwojeczki pampers new baby. jak to wszystko zuzyjemy to juz bede wiedziala ktore najlepsze i zawsze jakas paczka bedzie w domu ale postaramy sie glownie uzywac lidlowych pieluszek o ile leniuszek bedzie chciala wspolpracowac w tej kwestii ;)

Nataliak, ja zużyłam chyba ze dwa opakowania jedynek.
Dwójki od jedynek są troszkę szersze i ciut dłuższe, ale nie jest to wielka różnica.
Jak chcesz to jutro wkleję zdjęcie, bo mam zachowane na pamiątkę.

reklama
juz kiedys mialam pytac czy ta zachowana na pamiatke pieluszka to zuzyta?:p
ja jedyneczke mam jedna taka rozpakowana bo dostalam w przychodni taki zestawik z pampersa: ksiazeczka o pielegnacji noworodka, dvd z filmem instruktazowym i pieluszka premium care. malz bedzie mial dzieki tej pieluszce nauke przewijania lalki chou chou ;P

Do góry