reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Oto moje najnowsze nabytki i prezenty:

Załączniki

• CIUCHY ALLEGRO na sprzedaż 245.jpg
    CIUCHY ALLEGRO na sprzedaż 245.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 26
  • lezaczek_kremowy.jpg
    lezaczek_kremowy.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 34
  • CIUCHY ALLEGRO na sprzedaż 246.jpg
    CIUCHY ALLEGRO na sprzedaż 246.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 24
  • CIUCHY ALLEGRO na sprzedaż 248.jpg
    CIUCHY ALLEGRO na sprzedaż 248.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 32
  • CIUCHY ALLEGRO na sprzedaż 252.jpg
    CIUCHY ALLEGRO na sprzedaż 252.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Ja dla swojej pierwszej córy kupiłam na początek dwie wielkie paczki pampersów od 2-5 kg i starczyło.Dla drugiej kupie ten sam zestaw.Z pierwszą córką przetestowałam wszystkie rodzaje pieluch i tylko pampers jej nie odparzał,tak to wszystkie,więc teraz juz na szczęście nie będę musiała testowac;-)

martina konkretne zakupy :yes:

w temacie pieluch.. ile trzeba ich zabrać do szpitala? mam jedną paczkę 1 (94 sztuki) i teraz zastanawiam się czy kupić jeszcze jedną, mniejszą paczkę do szpitala czy mogę wyjąć ileś tam sztuk z tej, którą mam, resztę zużyć w domu a później przerzucić się na 2?

w temacie butelek.. planuję antykolkowe tommee tippee.. 260ml mają w środku taki specjalny lejek i są trochę droższe, a co z tymi 150ml? w sklepie ich nie widziałam a na allegro cena antykolkowych jest taka sama jak tych "zwykłych" więc zastanawia mnie czy to nie jakaś ściema?? :sorry:

Awru, ja zamówiłam na allegro własnie takie o jakich piszesz, ale jeszcze do mnie nie dotarły.. Fakt, że wsytępują w przyrodzie tylko o pojemności 260, ale mam nadzieję że będą tak samo poręczne, jak te TT które widziałam w sklepach....

Wampi - rzeczywiście Dada - jest bardzo mieciutka - mi pasowała. Pampers był tez super...

Huggisy natomiast - uwazam je za najładniejsze pieluchy - jednak dla mnie za sztywne i jakos dziwnie chlonne, ze ten srodek jakos sie rozwarstwiał...
mi nie pasowały...

Teraz jeszcze wyprobuje pieluszki z Lidla

dzięki wampi ;-)

JustMe
kupiłaś 260 czy 150ml?? ja chcę kupić po 2 butelki z każdej pojemności i o ile z 260 nie ma problemu to męczy mnie temat tych 150..

reklama
dzięki wampi ;-)

JustMe kupiłaś 260 czy 150ml?? ja chcę kupić po 2 butelki z każdej pojemności i o ile z 260 nie ma problemu to męczy mnie temat tych 150..

Awru butelek najmniejszych uzywa sie najkrócej...
ja najdłuzej uzywałam 330 ml...

teraz kupiłam:
3 małe
2 srednie
2 duze

jak bedzie mi brakować to dokupie - napewno srednich i duzych - pewnie jeszcze po dwie sztuki

Do góry