reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

co do wózka to najbierw byłam nastawiona na wielofunkcyjny, ale jak mi sie w takim głąboki spodobał to spacerówka już nie i odwrotnie wiec chyba będę miaała 2 wózki tylko głęboki i potem tylko spacerówka :-)

Ja identycznie - najpierw głęboki a później - ok listopada spaerówka. Żaden zestaw mi nie pasował zawsze było jakieś duże 'ale" - albo za mała gondola albo spacerówka kubełkowa - których nie znoszę bo nie wyobrażam sobie jak dziecko śpi z zadartymi nogami, albo za ciężki itd.

Martyna ty mnie nie denerwuj babo!!!! Bo ciebie to podwójny wydatek czeka i dopiero gwiazdki przed oczami zobazysz jak zaczną się mega wydatki miesięczne. Wszystko będzie dobrze i nie odbierajmy sobie przyjemności głupimi zabobonami i lękami!!! Jak rozłożysz w czasie wydatki to będziesz mogła kupić więcej i lepszej jakości rzeczy swoim kruszynkom. Później będziesz pluła sobie w brodę że musisz wziąć coś nie takiego jak się tobie podoba bo jest pare groszy droższe a jeszcze tyyyle do kupienia.

reklama
Lenka kochana jesteś....wiesz my tak długo czekaliśmy na dziecko że może to dlatego... ale postanowiłam że będę odkładać pieniążki...przy każdej wypłacie...i jakoś wtedy chyba damy rade...
pewnie na święta już zaczniemy dostawać rzeczy dla dzidziusiów :)

Lenka kochana jesteś....wiesz my tak długo czekaliśmy na dziecko że może to dlatego... ale postanowiłam że będę odkładać pieniążki...przy każdej wypłacie...i jakoś wtedy chyba damy rade...
pewnie na święta już zaczniemy dostawać rzeczy dla dzidziusiów :)

A - no chyba że będziecie odkładać - to faktycznie jest jakaś opcja, ale koniecznie już zacznijcie żebyś się nie musiała później denerwować niepotrzebnie ;-)

A gdzie znalazłaś taki drogi?? Za 4000 to jest dla trojaczków :tak: Bliźniaczy najdroższy widzę ok 3000, ale są i takie za niewiele ponad tysiaka

Nie wiem jaki masz budżet na wózek przeznaczony - ale ten wydaje się fajny - jest zgrabny. Przy machinie na 2 dzieci chyba powinnaś zwrócić uwagę na wygode prowadzenia - skrętne koło - bo przy takim cieżarze trudno będzie prowadzić - np skręcać z unoszeniem wózka jak przy 4 jednakowych kołach.

Implast Spider Comfort

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem jaki masz budżet na wózek przeznaczony - ale ten wydaje się fajny - jest zgrabny. Przy machinie na 2 dzieci chyba powinnaś zwrócić uwagę na wygode prowadzenia - skrętne koło - bo przy takim cieżarze trudno będzie prowadzić - np skręcać z unoszeniem wózka jak przy 4 jednakowych kołach.

Implast Spider Comfort
no ten całkiem niezły tylko kolory brzydkie...
wózek obiecali kupić dziadki :) więc będzie szukać...
Idę trochę na dwór...dotlenić się troszkę

Do góry