reklama
awru
Fanka BB :)
estragon nie jesteś odosobniona.. mam raptem 5 realowych bodziaków na krzyż no i spory zapas odziedziczonych ubranek po chrześniaku.. ale od ponad roku do nich nie zaglądałam więc nawet sama nie wiem co tam jest hehe
a w związku z tym, że czekam z zakupami dzidziowymi do stycznia to na razie zaopatruję siebie.. takim to oto sposobem wpadły mi dziś 2 bluzeczki ciążowe chociaż bez brzucha też się świetnie prezentują ale żeby nie było.. mąż mnie na nie namówił
aaaaa i widziałam dziś na żywo łóżeczko, które wypatrzyłam w necie.. chyba ten wybór mamy już z głowy bo mężowi też się spodobało :-)
a w związku z tym, że czekam z zakupami dzidziowymi do stycznia to na razie zaopatruję siebie.. takim to oto sposobem wpadły mi dziś 2 bluzeczki ciążowe chociaż bez brzucha też się świetnie prezentują ale żeby nie było.. mąż mnie na nie namówił
aaaaa i widziałam dziś na żywo łóżeczko, które wypatrzyłam w necie.. chyba ten wybór mamy już z głowy bo mężowi też się spodobało :-)
Dziewczyny spokojnie ja nie mam jeszcze nic... jakos mimo chęci narazie odwagi brak... ale mam jeszcze mnóstwo czasu a w sklepach az półki sie uginają...
na zakupy ruszam gdy poznam płec maleństwa...
Aldonta ale zestawik trafiłaś rewelacyjny
na zakupy ruszam gdy poznam płec maleństwa...
Aldonta ale zestawik trafiłaś rewelacyjny
anusiak-białystok
A jakie mebelki wybraliście? :-) Wklej linka plizzzzzaaaaa i widziałam dziś na żywo łóżeczko, które wypatrzyłam w necie.. chyba ten wybór mamy już z głowy bo mężowi też się spodobało :-)
My "nasze" tez na żywo widzieliśmy i tak samo sie podobają ;-)
jaszczurka86
Ja narazie mam dwie pary bodziaków z krótkim rękawkiem...:-) Tak chciałabym robić już takie większe zakupy...Na to jeszcze jest niestety czas- jak to mówi mój P.;-)Ale ta chwila nadejdzie...:-):-)
lenkaa*
No to was podziwiam że tak czekacie - bo to jak widzę nie mały wydatek. Pomimo że kupowałam w ciucholandzie część a część na wyprzedażach - takie łdniejsze - to już wydałam ok 400zł. Co prawda połowa wyprawki na 56 już jest i 3/4 na 62, ale kasa płynie wartkim strumieniem. Ja na te pierwsze miesiące kupuję ubranka uniseks - i tak w większości są to śpiochy i bodziaki więc charakter ubranka nie ma znaczenia a kolory kupowałam neutralne - niebieskie, żółte, zielone, beżowe, białe, teraz już kolejne kupuję bardziej pod chłopca ale i tak nie wszystkie bo kiedyś chciałabym wykorzystać te ubranka dla drugiego dziecka a nie wiem co będzie - chłopiec czy dziewczynka - więc nie będę 100% kupować typowo dla chłopca.
jaszczurka86
Z pewnością to nie mały wydatek...Bo wszystko kosztuje nie małe pieniądze a gdzie tam łóżeczko, wózek i reszta (jakas komoda na ciuszki czy inne rzeczy) Ale to wszystko tak bardzo cieszy, to moje pierwsze maleństwo wiec i jakoś nie potrafię się doczekać:-):-)
martyna222
udało się ! :)
Ja wiem że to spory wydatek...ale ja boję się jeszcze coś kupić, nie wiem może jakaś dziwna jestem... planuję tak od lutego zacząć...
reklama
komodę już mam- robiona nz zamówienie jednak tak wysoka ze przewijak tam nie bedzie tylko na lóżeczku.
co do wózka to najbierw byłam nastawiona na wielofunkcyjny, ale jak mi sie w takim głąboki spodobał to spacerówka już nie i odwrotnie wiec chyba będę miaała 2 wózki tylko głęboki i potem tylko spacerówka :-)
co do wózka to najbierw byłam nastawiona na wielofunkcyjny, ale jak mi sie w takim głąboki spodobał to spacerówka już nie i odwrotnie wiec chyba będę miaała 2 wózki tylko głęboki i potem tylko spacerówka :-)