reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

w rossmannie krem perfecta mama jest w promocji za 17.99
ja zgarnęłam ostatnie 4 sztuki, które były u mnie :-)

reklama
Mnie termin wypada na 13 maja i tak sobie myśle że mam mętlik w głowie i nie wiem co przygotowac na wyjście ze szpitala:confused:

Szukałam dzisiaj spodni takich niskich biodrówek bo nie chce już kupować ciążowych ale nie znalazłam nic fajnego:-(za to w marcu musze się rozejrzec za butami na wiosne bo zostałam w zimowych kozakach:szok:

Chrupcia cudowny ten kosz:tak:
A ja muszę zainwestowac w spodnie ciążowe, bo chodzę na okrągło w jednych i jak je upiorę, to nie mogę nawet z domu wyjśc:zawstydzona/y:

reklama
Chrupcia zakochałam się w koszu :tak: Słodycz jak nic. Aż pewnie doczekać się nie możesz kiedy położysz w tym bobaska :happy:

afiliacja, fajne obrazki

krewetka, babcia to ma smak :tak:, śliczne ogrodniczki

Ja zakupiłam leżaczek jakiś czas temu, ale jeszcze stoi w pudełku. Tzn dzisiaj sprawdziłam tylko, czy ma wszystko jak należy i z powrotem spakowałam.
A zdecydowałam się na ten:

LEŻACZEK BUJACZEK HUŚTAWKA FISHER PRICE DO 18 KG (917206256) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam w Wawie, ale nie na allegro, aczkolwiek ten sklep wystawia się na allegro właśnie.

Do góry