reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja patrzyłam w gazetce i nie było tam żadnej wzmianki, że ta oferta dot. wybranych sklepów. Więc promocja powinna być ogólnopolska ;-)
A oferta zajebiaszcza, więc grzechem by było nieskorzystać. Ja do Car mam 20km, ale jadę jutro z ojcem do Polanicy do szpitala więc mam po drodze, może jeszcze się obkupię w galerii.

O widzisz, a ja niedawno byłam w PZ i też odwiedziałam tę nową galerię Twierdza w Kłodzku.
Teraz zostały u teściów moje córy i mają się tam jak zwykle świetnie. Lepiej niż w domu, bo bez zakazów i nakazów. No i dziadkowie kupują du**rele, nie to co mama i tata :-D

A chusteczki kupione, a jak ;-) 2 opakowania po 6 szt. Sensitive i zwykłe.
Dzięki :happy:

reklama
mam pytanko- jako, że termin wypada mi na kwiecień, a mogę wystrzelic;-) już w połowie, to zastanawiam się nad kupnem kombinezonika na wyjście ze szpitala. I tu moje pytanie- czy aby nie przesadzam:zawstydzona/y::-p?? Czy jest sens kupowac coś takiego?? Myślałam nad takim:

Mi się wydaje ok. Chyba nie jest za gruby.
Pamiętajmy, że maluszek się nie rusza, więc się nie rozgrzewa, poza tym wyjście ze szpitala, to będzie Jego pierwsze zetknięcie z powietrzem na dworze, a ciepło moze wcale nie być i poród może tez być w kwietniu.
A najwyżej cieniej ubierzesz pod spodem.

Jest śliczny, tak swoją drogą :happy:

awru pościel śliczna i mi się bardzo podoba co do łóżeczka też niezłe ja mam takie standardowe a kolorze naturalnego drewna w spadku po synku koleżanki
estragon co do śpiworka to lepiej go mieć bo tak na pradwe nie wiadomo jak to będzie z tą pogodą

Awru śliczna ta pościel.A ta w w hipcie z drewexu tez mi się strasznie podoba,kupiliśmy rożek z tej serii,ale pościeli chyba nie będę kupować bo mam aż 4 komplety po Mai :-(.

Estragon fajny kombinezonik.Ja sama już nie wiem czy kupować taki w tym stylu czy nie.Mam termin na koniec maja więc liczę że będzie ciepło ;-).

Tiger to trza było dać znaka, że będziesz w okolicy. Na bezkofeinową byśmy się umówiły ;)
Ja do PZ jeżdżę praktycznie co tydzień z ojcem do szpitala, ładują mu zastrzyki w kolano po tej operacji. Tak więc jeszcze to potrwa, potem ja tam na porodówce wyląduję hihihi

Dziewczyny śliczne zakupki.A ja patrzałam u siebie w mieście ceny i pościeli i stwierdziłam ze nie za tanio,na allegro jest taniej
3 el.na alegro 50,60 zl
A w mieście 80 zl,to tez nie dużo,ale jak nie będę patrzeć na ceny to mi wyjdzie więcej kasy na ta wyprawkę niż sobie obliczalam:cool:

pamietacie temat zyrafki sophie..............???? kupiłam ja na allegro za 55 zł juz z przesyłka.....jest pakowana w taka bańke i zastanawiałysmy sie nad oryginalnością...........
własnie przyszl i wsio z nią ok!!!!!!!!!!!.........rzeczywiście milutka w dotyku i ładnie pachnie,,,,,to prezent dla małej Kasiuni do której jedziemy w niedziele i mam nadzieje, że sie spodoba :)

Podrzucisz linka? :-)

A dzis kupiłam jeszcze takie obrazki na płótnie do zawieszenia na ścianie :-)
Na zdjęciach wyszły błyszczące, bo nie odpakowuję na razie z folii, ale w rzeczywistości są w macie.

PICT0689.jpg

reklama
Dzięki za rady, zatem kupię taki kombinezonik 0-3 mies:tak:. Z praniem i odrywaniem metek faktycznie się wstrzymam do porodu i w zależności od pogody albo go użyję albo sprzedam;-):sorry:
awru pościel jest prześliczna. Ostatnio też zastanawiałam się nad białym łóżeczkiem i widzę, że u tego sprzedawcy jest w rozsądnej cenie.

Do góry