reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
dokladnie te ale po 6sztuk pakowane. mysle wiec o rozowych ale zaczekam do poniedzialkowej wizyty bo oczywiscie zaczynam popadac w paranoje ze mojemu leniuszkowi urosl siusiak ;P

nataliak, najwyżej znów zrobisz wyprzedaż ciuszków i zaczniesz przyemność kupowania od nowa ;-)
A tak serio, obyś nie miała niespodzianek.

Oleśka, czy to ta maskotka, w której brzuszku jest też kocyk? Moja szwagierka kupiła takie 3 w 1 dla swoich dzieci. Tych maskotek jest multum, tzn zwierzaków.
Super są.

ja juz nie chce takiej niespodzianki :/ ciuszkow dla chlopca bylo malo, teraz mam cale stosy rozowych szmatek, miliony slodkich sukieneczek i nie chce tego zamieniac :/
a nawiasem mowiac doszlismy z malzem dzis do wniosku ze nie bedziemy trzymac ciuszkow dla nastepnego dziecka bo planujemy najwczesniej za jakies 6lat. ze wzgledu na to ze fatalnie znosze ciaze wiem ze nie dalabym rady w trakcie kolejnej zajmowac sie dzieckiem ktore wymaga ciaglej uwagi i opieki. a tak poslemy leniuszka do zerowki i zajmiemy sie majstrowaniem jej rodzenstwa ;P tak wiec czesc ciuszkow pewnie rozdamy a czesc pojdzie do sprzedazy i za zarobione pieniazki bedziemy kupowac kolejne wieksze ubranka. a przy drugiej ciazy szal zakupowy zacznie sie od nowa :D

więc tak, jak napisałam wcześniej: obyś nie miała niespodzianek :))

A co do różowego koloru, to uwierz mi, że ja mam go juz dosyć. Już na trzecie bobo kupuje różowe sukienusie ;-):-D
Wyszukuję innych kolorów, ale niestety najczęściej jest tak, że wiele rzeczy ładniej wygląda właśnie w tym kolorze. Ale ostatnio z premedytacją nie kupiłam kilku różowych ładnych ubranek, bo co otwieram szufladę w komodzie, albo dziewczynek szafki to róż daje po oczach :-D
Choć muszę też jednocześnie przyznać, że na starsze dzieci tego różu jest mniej na szczęście.

(...) planujemy najwczesniej za jakies 6lat. ze wzgledu na to ze fatalnie znosze ciaze wiem ze nie dalabym rady w trakcie kolejnej zajmowac sie dzieckiem ktore wymaga ciaglej uwagi i opieki. a tak poslemy leniuszka do zerowki i zajmiemy sie majstrowaniem jej rodzenstwa ;P tak wiec czesc ciuszkow pewnie rozdamy a czesc pojdzie do sprzedazy i za zarobione pieniazki bedziemy kupowac kolejne wieksze ubranka. a przy drugiej ciazy szal zakupowy zacznie sie od nowa :D

To się nazywa odpowiedzialne, drobiazgowe planowanie ;-)

reklama
ja juz nie chce takiej niespodzianki :/ ciuszkow dla chlopca bylo malo, teraz mam cale stosy rozowych szmatek, miliony slodkich sukieneczek i nie chce tego zamieniac :/
a nawiasem mowiac doszlismy z malzem dzis do wniosku ze nie bedziemy trzymac ciuszkow dla nastepnego dziecka bo planujemy najwczesniej za jakies 6lat. ze wzgledu na to ze fatalnie znosze ciaze wiem ze nie dalabym rady w trakcie kolejnej zajmowac sie dzieckiem ktore wymaga ciaglej uwagi i opieki. a tak poslemy leniuszka do zerowki i zajmiemy sie majstrowaniem jej rodzenstwa ;P tak wiec czesc ciuszkow pewnie rozdamy a czesc pojdzie do sprzedazy i za zarobione pieniazki bedziemy kupowac kolejne wieksze ubranka. a przy drugiej ciazy szal zakupowy zacznie sie od nowa :D
Wg mnie to dobry pomysł,zresztą za 6 lat będzie pewnie inna moda,dużo innych nowości a większej przyjemności nie ma jak kupowanie takich malutkich cudeniek-Nataliak super pomysł!!!
Jeśli chodzi o mnie to też raczej szybko 2 dzidzi nie będzie z tego samego powodu co pisze Nataliak...strasznie przechodziłam 1trymestr...leżałam w łóżku jak zwłoki i zwracałam nawet jak poczułam jakiś zapach:wściekła/y::-(...dlatego do was dołączyłam dopiero pod koniec listopada:-(.
Dziewczyny ale mam strasznie zagracone mieszkanie, nawet nie wiedziałam że tak będzie:no:wózek,łóżeczko,komody...nie ma sie gdzie ruszyć:szok:a to jeszcze nie wszystkie zakupy!!!

Co do kolorów to też mam większości różowe bo innego wyboru nie miałam albo poprostu w różowym ładniej wyglądało........ale! wózek mam np z dodatkami niebieskimi bo śliczny jest ten kolor...no i pościel też niebieską kupiliśmy:-)uwielbiam ten kolor!!!:tak:

Do góry