reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziewczyny, jeśli któraś z Was jest zainteresowana - to w Superpharm jest obniżka na biustonosze do karmienia Canpolu i teraz kosztują 32 PLN. Są też figi ciążowe.
Ja nabyłam wczoraj - no cóż..seksowne to to nie jest, nie ma co się oszukiwać. No ale ma być przede wszystkim funkcjonalne :-)))

mam pytanko- jako, że termin wypada mi na kwiecień, a mogę wystrzelic;-) już w połowie, to zastanawiam się nad kupnem kombinezonika na wyjście ze szpitala. I tu moje pytanie- czy aby nie przesadzam:zawstydzona/y::-p?? Czy jest sens kupowac coś takiego?? Myślałam nad takim:

Ja swoja córkę urodziłam 19 kwietnia i wychodziłam ze szpitala 22 kwietnia i było zimno (ja sama byłam w kurtce).Ale za to od 1 maja były juz upały.Za pogodą nie trafisz.Myślę ,że kombinezonik nie jest gruby,więc na pewno go wykorzystasz,nie zawsze wiosna jest ciepła,a dziecko w wózku musi mieć jedną warstwę więcej niż dorosły.Ja z kolei mam termin na koniec maja,więc myslę ,że nie będzie mi potrzebny kombinezonik,a le gdyby był na kwiecień,to myślę,że tak.

No i się nie powstrzymałam... Poniżej wynik mojej porannej bezsenności. Muszę odkładać netbooka daleko od łóżka to może mi się nie będzie chciało wstać;-)
Ale zakupem jestem zachwycona i o dziwo mąż też.
Kupiłam kosz dla dzieciaka na początek, kiedy będzie spał z nami w sypialni. Łóżeczko za dużo miejsca by zajęło. Fajne te koszyczki, najważniejsze drobiazgi będą pod ręką :-) Ma wymienne elementy ozdobne.

Załączniki

• bejbikosz.jpeg
    bejbikosz.jpeg
    17,6 KB · Wyświetleń: 50
  • bejbikoszróż.jpeg
    bejbikoszróż.jpeg
    16,4 KB · Wyświetleń: 45
estragon, nigdy nic nie wiadomo! Ja z pewnością kupię coś na wypadek gdyby było zimno. Szukałam takich polarowych, znajoma rodziła pod koniec kwietnia i jej się bardzo przydał. Metki można nie odrywać aż do porodu i jak się nie przyda zawsze można sprzedać. Rzeczy z metkami idą jak ciepłe bułeczki i z pewnością pieniądze Ci się zwrócą :)

chrupcia ale cudo!!!!!!!!! pisz szybko gdzie i za ile to nabyłaś :yes::-)
u nas w sypialni nie będzie miejsca dla bejbiaka dlatego zastanawiamy się nad kupnem jakiegoś najtańszego łóżeczka turystycznego - rozkładalibyśmy je tylko na noc a w dzień młody spał by u siebie w pokoju.. ale gdybym dorwała taki kosz w rozsądnej cenie to bym się pewnie nawet nie zastanawiała :-p

reklama
Do góry