reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja równiez jeszcze nie mam pościeli...Ale mam nadzieje ze niebawem się to zmieni...W sobote mam zamiar wybrac się do ikei...może znajdę coś fajnego:-)

ja własnie kupilam...BARNSLIG -ochraniacz maja osobno..... w takie kolorowe zwierzaki........tylko uwaga...podusia jest mniejsza o 5 cm i wkładzik trzeba bedzie zmniejszyc chyba ze kupisz ikeowski wkład ale jest na nich napisane, że są zalecane od 1 roku. Kupilam róniez bele mateialu za 25 zł w te same wzory.....mozna uszyć wieksza poszewke np....ja zużyje na cos innego ;)

reklama
Asieek jest jeszcze taki sklepik na św.Kingi .No przynajmniej ja tam pięć lat temu kupowałam dla Majki wyprawkę,wtedy też tam mieli wybór.Albo możesz poczekać bo niedługo w sklepach będzie więcej cienkich ubranek.
Luthien jakoś mi ten sklepik na Sw. Kingi nie przypadł do gustu:no:
A z czapeczką nie taka pilna sprawa, do maja mam czas:-D Myślę ze coś znajdę.

pamietacie temat zyrafki sophie..............???? kupiłam ja na allegro za 55 zł juz z przesyłka.....jest pakowana w taka bańke i zastanawiałysmy sie nad oryginalnością...........
własnie przyszl i wsio z nią ok!!!!!!!!!!!.........rzeczywiście milutka w dotyku i ładnie pachnie,,,,,to prezent dla małej Kasiuni do której jedziemy w niedziele i mam nadzieje, że sie spodoba :)

mam pytanko- jako, że termin wypada mi na kwiecień, a mogę wystrzelic;-) już w połowie, to zastanawiam się nad kupnem kombinezonika na wyjście ze szpitala. I tu moje pytanie- czy aby nie przesadzam:zawstydzona/y::-p?? Czy jest sens kupowac coś takiego?? Myślałam nad takim:

Załączniki

• cf66f30c4b205802e2efa6d40ef13fcb.jpg
    cf66f30c4b205802e2efa6d40ef13fcb.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 42
Może byc jeszcze naprawdę zimno. Dzieciak co prawda sie nie na spaceruje w tym pierwszym rozmiarze ale może gdzies to opchniesz jako prawie nowe :)

no właśnie wydawało mi się, że on jest cieńszy, polarkowy... Nie mam w ogóle pomysłu co kupic na wyjście szpitala- body, dresik i kombinezon??

reklama
Do góry