reklama
awru
Fanka BB :)
świetne te mebelki.. kurcze tak żałuję, że nie mamy w Polsce tego sklepu - jest naprawdę świetnyA ja dzisiaj w Toy'r'us mam zamiar kupic dla bebe ten spiworek z pizamka, jak jeszcze beda mieli, bo jest obecnie na to promocja.
fornetka to się nazywa zapał - korzystaj zanim się mężowi odmieni ;-)
a ja dzisiaj doszłam do wniosku, że nie potrzebnie się pospieszyłam z zakupem tej karuzeli z misiami.. wersja ocean jednak bardziej by mi pasowała do wystroju eeehhhh
N
nataliak
Gość
awru sprzedaj, na nie zawsze sa chetni
N
nataliak
Gość
mnie strasznie smiesza te miski przebrane za pszczolki ;P
N
nataliak
Gość
wygladaja na malo zadowolone, cos jak na krazacych po sieci zdjeciach kotow wcisnietych w jakies komiczne ubranka ;P
reklama
Wiolan, tutaj ten spiworek z pizamka przed promocja, az tyle nie kosztowal, byl po 39 euro, a w promocji po 29 euro.
Teraz syn konczy obiad i od razu jedziemy do tego sklepu, zobaczyc co tam jeszcze zostalo... Bo jak sa jakies fajne promocje to czesto juz tych najfajniejszych rzeczy po kilku dniach nie ma. A ta promocja jest od 1 lutego juz. A ja gazetke z tymi promocjami od nich do skrzynki dopiero wczoraj dostalam i jeszcze byl ten problem z kluczem. Mam nadzieje, ze jeszcze cos tam dorwe. Ten spiworek jest super. A jak nie to syn sobie gierki kupi, bo i tak mielismy tam po nie jechac. Jak w promocji wykupione to zostanie tylko po promocji kupowac w normalnej cenie...
Teraz syn konczy obiad i od razu jedziemy do tego sklepu, zobaczyc co tam jeszcze zostalo... Bo jak sa jakies fajne promocje to czesto juz tych najfajniejszych rzeczy po kilku dniach nie ma. A ta promocja jest od 1 lutego juz. A ja gazetke z tymi promocjami od nich do skrzynki dopiero wczoraj dostalam i jeszcze byl ten problem z kluczem. Mam nadzieje, ze jeszcze cos tam dorwe. Ten spiworek jest super. A jak nie to syn sobie gierki kupi, bo i tak mielismy tam po nie jechac. Jak w promocji wykupione to zostanie tylko po promocji kupowac w normalnej cenie...