reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

bali ale cudeńka :tak:jak już sobie w domu je przejzysz to pisz co ci nie pasuje pewnie nie jedna z nas się jeszcze na coś skusi:-)
a jak widać ciuszki w mega super stanie :tak:
Aga ja byłam w stanie dać ok. 400 zł, bo policzyłam, że 11 rzeczy mi nie leży, a ta aukcja jakoś tak słabo postępowała :sorry2:
a w sklepach jak się zorientowałam to szału nie ma cenowego, tylko te nowe bodziaki po 7 zł/szt. mi wyszły, a reszta to 12-15 zł/szt. i więcej
więc jak tu policzyłam 10 zł/ szt. to trzeba brać :-)

reklama
W końcu i my zaczęliśmy robić zakupy :-D

Na allegro zakupiłam:
- 2 komplety pościeli
- 2 prześcieradła
- wypełnienie do pościeli
- rożek z kokosem
- 10 szt. pieluch tetrowych

I w sklepie stacjonarnym kupiłam materacyk i przewijak.

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Wszystko kupiłam u tego sprzedawcy.
- prześcieradła- wzór zielone bociany i miodzio brzoskwiniowe
- rożek z kokosem - wzór zielone bociany
- 3-el pościel- wzór zielone bociany i miodzio brzoskwiniowe
- i białe wypełnienie.

- taki przewijak tylko że w kolorze kremowym
przewijak-034.jpg

Ale dziewczyny szalejecie:-)
Sliczne zakupy!!!
oleska ja kupywalam kołdre na 160x200 i za duza,a chciałam kupic 140x200. bo ta 160 to za duza i jeszcze tyle miejsca zajmuje.A ze spaniem to nie mam problemu,razem spimy w pokoju ale w osobnych łózkach,nie pozwalam mu przychodzić,ale by chętnie synek z nami spal.Ale musiałam o odzwyczaić bo nie długo bejbik z nami będzie spal.Ale ciekawe czy synek nie będzie zazdrosny i nie da mi za wygrane.A ja musze pochodzi cpo sklepach w moim miejscie i zobaczysc jakie ceny sa czy nie wyjdzie taniej niz na allegro.Bo tak to jeszcze dodatkowo przesyłka i nieraz wychodzi na to samo albo i wiecej
Bali śliczne te ciuszki,to co ci się w tych ciuszkach nie podoba?

Bali cudne ubranka.
Malina fajne łóżeczko.
Pozostałym Mamusiom też gratuluje zakupów:-)
Do mnie przyszły dziś 2 paczki z allegro:-), także mam ręczniki, prześcieradełka, śpioszki, wanienke i troche kosmetyki. Jakoś tak się zapędziłam że okazuje się że większość rzeczy już mamy:szok:Jeszcze czekam aż zamówiona pościel nadejdzie:-) Później postaram się wrzucić kilka fotek:-)

Dziewczynki, dzięki za radę, rzeczywiście kupię pościel 140x200 i poduchę 70x80. Starczy na dłużej.

Bali super te ubranka. Mój typ to ogrodniczki, szary dresik i brązowy komplecik, ekstra po prostu.

W ogóle dziewczynki super zakupy. Zazdroszczę wam, bo ja nic z ciuszków nie kupię. Zrobiłam przegląd w domu i mam UWAGA! 7 pojemników wysokości 25 cm, formatu większego od A4, 2 kartonowe wielkie pudła po pieluchach i dwie reklamówki. Masakra. Fakt, że to są ubranka z całego roku Jagody, ale i tak jest ich całe dzikie mnóstwo. Na dodatek kuzynka da mi jeszcze po swojej córce (jeśli u nas będzie córa)

reklama
Ale w sumie Oleska masz w czym przebierać ;-)
U mnie lipa - od koleżanek ani rodziny nie dostanę nic... Nie dośc, że same dziewczynki to wszyscy kitrają dla następnego dziecka:zawstydzona/y:

a propos łóżeczka - chyba naciągnęłam slubnego na:

Załączniki

• julia.jpeg
    julia.jpeg
    20 KB · Wyświetleń: 39
Do góry