reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
hehe widzę, że znowu zaczyna się szaleństwo zakupowe - świetne łowy laski ;-)
a ja wyhaczyłam fajowy ręczniczek z kapturem w bardzo przyzwoitej cenie :-) jeden już miałam zakupiony w ikei więc chyba póki co wystarczy tego towaru..

Sliczny Recznik+myjka Early Days OKAZJA !! (914772368) - Aukcje internetowe Allegro

ponad to znalazłam sprzedawcę, który wystawia rurki z h&m dobrej cenie więc też się pokusiłam :-D

Malina, super kolorki tych ubranek - takie żywe. Jak przejżałam moje ciuszki, to mam prawie same jasne i różowe :-D

Chrupcia, super promocje się trafiły :-)

Ja też chętnie skoczyłabym jeszcze na jakieś ciuszkowe zakupy, ale mam już tego tyle... W dodatku dostałam wczoraj od znajomej 3 torby ubranek po jej córeczce. Nie żebym narzekała - wszystko śliczne :-) Później wrzucę kilka fotek

Awru - fajoski ten ręczniczek - naprawdę super :-)
Afiliacja - ja też właśnie mam zapowiedziane jeszcze "dary" od kuzynki i koleżanki, obawaim się, ze jak to wszysko zniosę do domu to będzie makabryczny problem ze skitraniem tego w szafkach hehe

aaa i miałam się pochwalić - stolarz nam wycenił zabudowę do pokoju Tosi (zrezygnowaliśmy tylko z łóżeczka) - szafki, witryny, półeczki, jej garderoba. I nie wyszło tak źle - około 1800 PLN, więc się zdecydowaliśmy i do końca lutego mamy mieć wszystko zrobione. Bardzo się cieszę, bo to oznacza, ze od marca mogę wyjmować moje ubrankowe skarby, poprać wszystko i zaczac jakoś układać..a potem znów prać itd

Awru super ten reczniczek, czadowy:-). Tylko mi się małe takie wydawały i kupiłam od razu 100x100, żeby za chwile na większy nie zmieniać:-D

drugi mam większy a ten tak bardzo mi się podobał, że nie mogłam się powstrzymać ;-)

reklama
ja bylam dzis w teskaczu i ciagle jest sporo fajnych rzeczy przecenionych z cherokee i disney. kupilam sliniaczek, buciki i 2pak rajstopek i zaplacilam 23zl. do tego pierwszy kosmetyk dla malej: krem przeciw odparzeniom z nivea baby. i na sam poczatek chyba wszystkie kosmetyki kupie wlasnie z nivea, potem bedziemy eksperymentowac z bubchen, hippem, johnson&johnson czy innymi wynalazkami. do tesco pewnie wroce jeszcze w tym tygodniu po kombinezon na przyszla zime, sa przecenione z okolo 90zl na okolo 30zl, rozowe i puchate, grzechem byloby nie kupic ;)
i jestem z siebie dumna bo nie skusilam sie na zadne ubranka ktorych mamy juz duzo za duzo ;)
jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana to tym razem w tesco jest promocja na 6pak chusteczek pampers, butelki/smoczki tommee tippee i kosmetyki nivea baby, chyba do 17lutego.

Do góry