reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja też ją widziałam i też strasznie podobała m się ta w brązie;-), u mnie też były jeszcze popielate. W ogóle jedyne sukienki jakie mi się podobają, to są w Zarze, ale strasznie drogie, bo na przecenie kosztowały 69 zł:baffled:
u nas były już chyba trochę bardziej przecenione.. no ale tym razem sobie z sukienkami nie poszalejemy ;-)

malina ja też jestem na etapie literek ;-) może te Cię zainteresują:
LITERKI malowane drewniane imię dziecka N (907979364) - Aukcje internetowe Allegro
KOLOROWE drewniane literki IMIĘ DZIECKA - prezent (899962408) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
wreszcie wygrałam aukcję na allegro, 48 ślicznych, małych ubranek :rofl2::-)
a wcześniej w tesco znalazłam malutkie bodziaki na długi rekaw 5 szt. i małe spodenki 2 szt. :-):-):-)

Dziś w Carrefour wypatrzyłam brązową kurteczkę, na zewnątrz sztruksowa a od środka polar, rozmiar 74, za 19,90. Mimo, że nie znam płci, to stwierdziłam, że ta kurteczka będzie dobra i dla chłopca i dla dziewczynki, więc ją kupiłam.
Ha! Wampi - witam w gronie carrefourowych kurteczek :-) Śliczniutka
ja z miesiąc temu zakupiłam tam kombinezona na 74 i kurtkę zimową na 80 cm - własnie po 19,90 a po prostu bosssssssskiie - normalnie słodziaki
Mój A. twierdzi, że oczywiście rozum mi odjęło ale jak mu wytłumaczyłam, że w następnym roku w pażdzieniku jak będziemy potrzebować kurtek/kombinezonów to trzeba by było wydać po 60 PLN minimum - a dzięki temu proszę - i tanio i ładnie :-) - no i jakoś dał sie przekonać :-)

Awru - dzięki piękne za linki :-) przydadzą się, oj przydadzą
ale poczekać muszę jeszcze do zakupu łóżeczka- musze organoleptycznie ocenić jakie kolorki, wzorki no i rozmiary :-) no i na jakiej wysokości je nakleić etc

aaa no własnie - był u nas stolarz i jak mu wytłumaczyliśmy jakie łóżeczko byłoby potrzebne, to nam wycenił na około 600-700 PLN (takie pokombinowane trochę)..
no i doszlismy do wniosku, że jak na 2 lata to za duże koszty niestety - no i wyszperaliśmy śliczne łóżeczko na allegro z szufladą i fajnym materacem kokos-gryka za 270 PLN - w kolorze pasujacym do pokoju. :-)

Dobry Wieczór mocno weczorową porą :))

Sliczności kupiłyscie - wampi, afiliacja, Alisi pozostałe Kobitki :tak:

nataliak, to miłe ze strony rodziców, ale fktycznie mogli zapytać. Nie dziwię się Twojej wściekłości. Sumka ładna i trochę można było poszaleć i dobrą pościel też kupić.
Ale cóż, chcieli dobrze.

Szperałam dzisiaj na allegro. Może któraś z Was chce 10 szt body early days i inne za 20 pln? Używane. Dodam, że nie mam nic wspólnego ze Sprzedającym, a sama nie kupuję, bo mam dużo body.
Mega pakiet 10 sztuk body, 0-3 Early Days i inne ! (910482273) - Aukcje internetowe Allegro

Jadę jutro chyba do Arkadii na ostatnie polowanie w mothercare. Może coś jeszcze kupię na 0-3.

Mam pytanie do dzieciatych Majówek. Jakie rozmiary pościeli kupiłyście dla dzieci, które już same śpią w większych łózkach? Będę kupować takie o wymiarach 70x160 (łóżko). Jak patrzyłam na kołdry to mają głównie rozmiar 140x200. Jak znajdowałam mniejsze czyli 140x100 to z kolei nie było poszewek na nie. Jak to u was jest?

to takie proste Wam wycenił na tak dużo:szok:
ja to chciałam też z szufladą- zamykaną, drwano bukowe, ale pomalowany na mahon- tak jak mam komode, do tego tam gdzie główka i nóżki miało być takie coś- nie umiem wytłumaczyć, ale takie bardziej zabidowane, szczebelki nie okrągłe tylko prostokątne.

reklama
to takie proste Wam wycenił na tak dużo:szok:
ja to chciałam też z szufladą- zamykaną, drwano bukowe, ale pomalowany na mahon- tak jak mam komode, do tego tam gdzie główka i nóżki miało być takie coś- nie umiem wytłumaczyć, ale takie bardziej zabidowane, szczebelki nie okrągłe tylko prostokątne.

nie takie :-), u stolarza chcieliśmy kombinowane z 4 szufladami i jeszcze dobudowanym a'la przewijakiem a szafką. Zrezygnowaliśmy na rzecz takiego prostego, przewijak będzie nakładany na łóżeczko

Do góry