reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Może i fajne ale ceny mnie zabiły. :szok::szok:
Poza tym myślę, że w normalnej pościeli antyalergicznej dziecko też ma zdrowy i regenerujący sen. Wolałabym osobiście za tę cenę kupić dziecku inne rzeczy. Ale to moja opinia.:tak:
A ogólnie to ładnie ten komplet pościeli wygląda:tak:

reklama
wiecie... krotko mowiac to zostalam dzis postawiona przed faktem dokonanym... moi rodzice to kupili... mimo ze mowilam ze nie chce i ze potrzebujemy pieniedzy na wiele innych rzeczy niz komplet poscieli za tysiac zlotych... jestem wsciekla...

U mnie jest tak, że teraz to ja na Jagodę będę bankrutować, a nie na nowe bobo, bo dla niego wszystko mam, no może z 50 dyszek wydam.
Ale na Jagodę????? Musimy kupić jej łóżko - 350 zł., materac - 100zł. Jako że mała śpi z nami nie ma jeszcze ani poduszki ani kołdry ani poszewek, a to jest koszt kolejnych ok 200 zł. Buty na wiosnę ok 120 zł., MASAKRA mowię Wam. Około 800 zł nam pójdzie na jeden rzut.:szok::szok::szok: Czekam aż P. PIT dostanie i rozliczy Jagodę, to tysia dostaniemy. Całe szczęście.:tak:
To jak będzie spała sama,to współczuję nocnych wędrówek,moja już prawie 8 lat i jeszcze chodzi po nocach,a wszystko przez to,że z nia spałam;-)
Ja dla dzidzi wszystko musiałam kupić,bo nic nie miałam,za duża różnica wieku,także teraz mam podwójne wydatki :dry:

wiecie... krotko mowiac to zostalam dzis postawiona przed faktem dokonanym... moi rodzice to kupili... mimo ze mowilam ze nie chce i ze potrzebujemy pieniedzy na wiele innych rzeczy niz komplet poscieli za tysiac zlotych... jestem wsciekla...
Eee, jak już kupili to spoko:tak:. Fakt, że kaska mogłaby iść na coś innego, ale to miło że dziadkowie tak się przejmują maluszkiem:-D
To jak będzie spała sama,to współczuję nocnych wędrówek,moja już prawie 8 lat i jeszcze chodzi po nocach,a wszystko przez to,że z nia spałam;-)
Ja dla dzidzi wszystko musiałam kupić,bo nic nie miałam,za duża różnica wieku,także teraz mam podwójne wydatki :dry:
Nie strasz mnie kobieto:szok:. A tak naprawdę to zdaję sobie sprawę, że może być ciężko, choć nie wyobrażam sobie dwójki dzieci w łóżku. Żegnajcie przespane noce:szok::szok::-:)-(

Eee, jak już kupili to spoko:tak:. Fakt, że kaska mogłaby iść na coś innego, ale to miło że dziadkowie tak się przejmują maluszkiem:-D

spoko tylko ze ja sie zastanawiam czy dam rade uzbierac na zzo a moje dziecko bedzie spalo w poscieli za tysiaka bo dziadkowie tak postanowili?:/

Nataliak, rozumiem Cię- fajnie by było gdyby po prostu zapytali, a nie bawili się w św.Mikołaja.... Chyba że nie maja z Wami jakiegoś super kontaktu i nie domyślili się że moze bardziej przydałaby sie Wam kasa do własnej dyspozycji...........
Ale pościel ładna;-)
U mnie podobnie jest z teściami..... czasami uszczęśliwiają nas na siłę czymś, czego wcale nie chcemy, zamiast zapytać...........

Nataliak - no to nieźle pojechana ta pościel :-)
fajna aczkolwiek chyba neverever bym się nie zdecydowała na taki zakup sama, bo koszty straaasznie wysokie...Ale na pewno będzie świetnie służyć maluszkowi

do tych wypełnień chyba będą potzrebne dość specyficzne wymiary pościeli, nietypowe, no chyba, ze to już nie potrzebuje pościeli

dobrego kontaktu to nigdy nie bylo i nie bedzie. ale rozmowa o tym byla i wyraznie powiedzialam ze to drogie i zbedne i ze mamy inne wazniejsze potrzeby.
a co do samej poscieli to wymiary na zamowienie zrobione pod lozeczko 120x60, kolor bielutki, mila i puchata. i tego sie uzywa bez poszewek. no fajne to to ale jakos nie moge przebolec ze za tyle kasy :/

reklama
Do góry