reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Krewetka ale to cena za 2009, a 2010 są droższe. Rabat 5% przy płatności gotówką(np w Bajce)
My kupiliśmy w Entliczku na Wysłouchów. Mają teraz dobre rabaty:)Na wózek dostaliśmy 15%:-)

Asieek ja w Entliczku na Wyki widziałam w tej cenie model z 2010, a nie 2009:tak: i myślę, że Krewetka kupiła właśnie ten z 2010 r:tak:

JustMe5 - z tymi literkami to chyba Ty o nich pisałaś i ja centralnie z Ciebie ściągnęłam ;-) Mam nadzieję, że nie masz tego za złe :-)

asieek gratuluje udanego zakupu:-)
A ja wczoraj dziewczyny zrobiłam sobie rozpiskę co mam kupić najpotrzebniejsze rzeczy i wiecie co przeraziłam się :szok: Wyszło mi ze wszystko będzie kosztować około 500 zł normalnie zbankrutuje.Ale wy dziewczyny macie wieksze wydatki bo jestescie pierworodki.Panstwo chce zebysmy robili dzieciaki a skąd tyle kasy wytrzasnac.Jak oni tylko łaskawie dadzą 1000 becikowego:wściekła/y:

Ja jeszcze jestem w lesie....

jakos nie moge sie zebrac.... Przy pierwszym dzieku bylam lepiej zorganizowana. Teraz wiekszosc rzeczy mam, no ale trzeba jeszcze troche rzeczy uzupełnic, wymienic i dokupić - jakos mi sie nie chce...

czekam na mebelki - wtedy bede miala gdzie to skladac.
We srode - układają wykładzine w pokoju u Kluski - ale tapeta bedzie np. dopiero na poczatku marca. Wiec od marca zaczne prawdziwe przygotowania...

U mnie jest tak, że teraz to ja na Jagodę będę bankrutować, a nie na nowe bobo, bo dla niego wszystko mam, no może z 50 dyszek wydam.
Ale na Jagodę????? Musimy kupić jej łóżko - 350 zł., materac - 100zł. Jako że mała śpi z nami nie ma jeszcze ani poduszki ani kołdry ani poszewek, a to jest koszt kolejnych ok 200 zł. Buty na wiosnę ok 120 zł., MASAKRA mowię Wam. Około 800 zł nam pójdzie na jeden rzut.:szok::szok::szok: Czekam aż P. PIT dostanie i rozliczy Jagodę, to tysia dostaniemy. Całe szczęście.:tak:

reklama
Do góry