reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Moja córcia była układana właśnie lekko na boczku i teraz dzidzię też będę tak kładła.

A wracając do tematu zakupów, moje wczorajsze zdobycze, rożek i 2 smoczki:
ten rożek jest naprawdę śliczny, a ile kosztował???

No to dzisiaj jeszcze ja się chwalę :-p Wprawdzie nie najnowszy nabytek, ale jeszcze nie wklejałam zdjęć :-)

Zobacz załącznik 203313Zobacz załącznik 203314
Zobacz załącznik 203317Zobacz załącznik 203318
Zobacz załącznik 203319Zobacz załącznik 203320

Najfajniejsze są gaciochy - mają taką śliczną falbankę na tyłeczku :p Mam w sumie 6 par (3 od 0-3 m-cy i 3 od 3-6 m-cy). Będę je zakładać małej na pieluchę, żeby nie wystawała spod sukienek. A jak będzie bardzo ciepłe lato, to wystarczy sama pielucha i takie właśnie gatki :)
Te sukieneczki są śliczniutkie naprawdę:-)
Może i ja się w takim razie pochwalę swoimi ciuszkami :) Co prawda to tylko mała część mojej kolekcji ale wystarczy ;) Prawie wszystko zakupione w mothercare na wyprzedaży :p
To ubranko na ostatnim zdjęciu jest boskie:-)

My wczoraj poszliśmy pooglądać wózeczki. Porównaliśmy x-landera i jedo fyn i wygrał x-lander. A najlepsze jest to że choć zakup był planowany na kwiecień wczoraj wróciliśmy z wózeczkiem:szok::-Dmamy niebieskiego x-landerka:-) i im więcej na niego patrze tym bardziej mi się podoba:-)Mam nadzieje ze tak samo zadowolona będę w trakcie jego użytkowania:-DA i wzieliśmy fotelik maxi cosi. Całkiem fajny jest delti emu, ale jak dla nas ta gondolka jets zdecydowanie za nisko.

My wczoraj poszliśmy pooglądać wózeczki. Porównaliśmy x-landera i jedo fyn i wygrał x-lander. A najlepsze jest to że choć zakup był planowany na kwiecień wczoraj wróciliśmy z wózeczkiem:szok::-Dmamy niebieskiego x-landerka:-) i im więcej na niego patrze tym bardziej mi się podoba:-)Mam nadzieje ze tak samo zadowolona będę w trakcie jego użytkowania:-DA i wzieliśmy fotelik maxi cosi. Całkiem fajny jest delti emu, ale jak dla nas ta gondolka jets zdecydowanie za nisko.
model 2009 czy 2010 z jakimis dodatkami, foteczki poprosze :-)

My wczoraj poszliśmy pooglądać wózeczki. Porównaliśmy x-landera i jedo fyn i wygrał x-lander. A najlepsze jest to że choć zakup był planowany na kwiecień wczoraj wróciliśmy z wózeczkiem:szok::-Dmamy niebieskiego x-landerka:-) i im więcej na niego patrze tym bardziej mi się podoba:-)Mam nadzieje ze tak samo zadowolona będę w trakcie jego użytkowania:-D
ooo gratuluję zakupu:-D kolekacja z 2009 czy 2010 ?? ile zapłąciliście i jakie akcesoria były w tym?

zanim poznałam płeć to widziałam te sukienki w zarze i tylko czekałam, żeby ją kupić tyle, że w brązie.. no ale nie tym razem ;-)
ja też ją widziałam i też strasznie podobała m się ta w brązie;-), u mnie też były jeszcze popielate. W ogóle jedyne sukienki jakie mi się podobają, to są w Zarze, ale strasznie drogie, bo na przecenie kosztowały 69 zł:baffled:

Julita a gdzie dokładnie mieszkasz, bo ja jeszcze mieszkam na granicy świetokrzyskiego i małopolskiego, w Krakowie jestem przynajmniej raz w tygodniu, to może mogłabym Ci pokupic coś i podrzucic, jeśli mieszkasz niedaleko. A w przyszłym tygodniu będę miała samochód na wyłącznośc:-p

model 2009 czy 2010 z jakimis dodatkami, foteczki poprosze :-)
ooo gratuluję zakupu:-D kolekcja z 2009 czy 2010 ?? ile zapłąciliście i jakie akcesoria były w tym?
Model 2009, ale i tak jakoś nie bardzo nam się te kolorki 2010 leżą:baffled:więc mamy co chcieliśmy;-) Za 1900 kupiliśmy gondolke, spacerówke, fotelik maxi cosi + adaptery, śpiworek, folia, moskitiera, szaszetka, torba, pompka i chyba juz o niczym nie zapomnialam;) Normalnie za ten zestaw wychodziło ok 2200-2300zł.
Tyle na minus ze nam juz gwarancja ucieka, ale isc co chwile i polukac na wozeczek bezcenne:-D:-D:-D

reklama
Model 2009, ale i tak jakoś nie bardzo nam się te kolorki 2010 leżą:baffled:więc mamy co chcieliśmy;-) Za 1900 kupiliśmy gondolke, spacerówke, fotelik maxi cosi + adaptery, śpiworek, folia, moskitiera, szaszetka, torba, pompka i chyba juz o niczym nie zapomnialam;) Normalnie za ten zestaw wychodziło ok 2200-2300zł.
Tyle na minus ze nam juz gwarancja ucieka, ale isc co chwile i polukac na wozeczek bezcenne:-D:-D:-D
no to fajnie że masz już cały zestaw co spacerów,a ile kosztuje zestaw z 2010???może pamiętasz?

Do góry