reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ten rożek jest naprawdę śliczny, a ile kosztował???Moja córcia była układana właśnie lekko na boczku i teraz dzidzię też będę tak kładła.
A wracając do tematu zakupów, moje wczorajsze zdobycze, rożek i 2 smoczki:
julita1212
Te sukieneczki są śliczniutkie naprawdę:-)No to dzisiaj jeszcze ja się chwalę Wprawdzie nie najnowszy nabytek, ale jeszcze nie wklejałam zdjęć :-)
Zobacz załącznik 203313Zobacz załącznik 203314
Zobacz załącznik 203317Zobacz załącznik 203318
Zobacz załącznik 203319Zobacz załącznik 203320
Najfajniejsze są gaciochy - mają taką śliczną falbankę na tyłeczku Mam w sumie 6 par (3 od 0-3 m-cy i 3 od 3-6 m-cy). Będę je zakładać małej na pieluchę, żeby nie wystawała spod sukienek. A jak będzie bardzo ciepłe lato, to wystarczy sama pielucha i takie właśnie gatki
To ubranko na ostatnim zdjęciu jest boskie:-)Może i ja się w takim razie pochwalę swoimi ciuszkami Co prawda to tylko mała część mojej kolekcji ale wystarczy Prawie wszystko zakupione w mothercare na wyprzedaży
julita1212
mam do was pytanie co myślicie o tym foteliku???
Fotelik samochodowy ESPIRO Multi (0-13 kg)
chodzi mi czy może któraś go miała albo słyszała o nim jakieś opinie?
Fotelik samochodowy ESPIRO Multi (0-13 kg)
chodzi mi czy może któraś go miała albo słyszała o nim jakieś opinie?
My wczoraj poszliśmy pooglądać wózeczki. Porównaliśmy x-landera i jedo fyn i wygrał x-lander. A najlepsze jest to że choć zakup był planowany na kwiecień wczoraj wróciliśmy z wózeczkiemmamy niebieskiego x-landerka:-) i im więcej na niego patrze tym bardziej mi się podoba:-)Mam nadzieje ze tak samo zadowolona będę w trakcie jego użytkowaniaA i wzieliśmy fotelik maxi cosi. Całkiem fajny jest delti emu, ale jak dla nas ta gondolka jets zdecydowanie za nisko.
model 2009 czy 2010 z jakimis dodatkami, foteczki poprosze :-)My wczoraj poszliśmy pooglądać wózeczki. Porównaliśmy x-landera i jedo fyn i wygrał x-lander. A najlepsze jest to że choć zakup był planowany na kwiecień wczoraj wróciliśmy z wózeczkiemmamy niebieskiego x-landerka:-) i im więcej na niego patrze tym bardziej mi się podoba:-)Mam nadzieje ze tak samo zadowolona będę w trakcie jego użytkowaniaA i wzieliśmy fotelik maxi cosi. Całkiem fajny jest delti emu, ale jak dla nas ta gondolka jets zdecydowanie za nisko.
ooo gratuluję zakupu kolekacja z 2009 czy 2010 ?? ile zapłąciliście i jakie akcesoria były w tym?My wczoraj poszliśmy pooglądać wózeczki. Porównaliśmy x-landera i jedo fyn i wygrał x-lander. A najlepsze jest to że choć zakup był planowany na kwiecień wczoraj wróciliśmy z wózeczkiemmamy niebieskiego x-landerka:-) i im więcej na niego patrze tym bardziej mi się podoba:-)Mam nadzieje ze tak samo zadowolona będę w trakcie jego użytkowania
estragon
mamusia synusia:P
ja też ją widziałam i też strasznie podobała m się ta w brązie;-), u mnie też były jeszcze popielate. W ogóle jedyne sukienki jakie mi się podobają, to są w Zarze, ale strasznie drogie, bo na przecenie kosztowały 69 złzanim poznałam płeć to widziałam te sukienki w zarze i tylko czekałam, żeby ją kupić tyle, że w brązie.. no ale nie tym razem ;-)
Julita a gdzie dokładnie mieszkasz, bo ja jeszcze mieszkam na granicy świetokrzyskiego i małopolskiego, w Krakowie jestem przynajmniej raz w tygodniu, to może mogłabym Ci pokupic coś i podrzucic, jeśli mieszkasz niedaleko. A w przyszłym tygodniu będę miała samochód na wyłącznośc
model 2009 czy 2010 z jakimis dodatkami, foteczki poprosze :-)
Model 2009, ale i tak jakoś nie bardzo nam się te kolorki 2010 leżąwięc mamy co chcieliśmy;-) Za 1900 kupiliśmy gondolke, spacerówke, fotelik maxi cosi + adaptery, śpiworek, folia, moskitiera, szaszetka, torba, pompka i chyba juz o niczym nie zapomnialam Normalnie za ten zestaw wychodziło ok 2200-2300zł.ooo gratuluję zakupu kolekcja z 2009 czy 2010 ?? ile zapłąciliście i jakie akcesoria były w tym?
Tyle na minus ze nam juz gwarancja ucieka, ale isc co chwile i polukac na wozeczek bezcenne
reklama
julita1212
no to fajnie że masz już cały zestaw co spacerów,a ile kosztuje zestaw z 2010???może pamiętasz?Model 2009, ale i tak jakoś nie bardzo nam się te kolorki 2010 leżąwięc mamy co chcieliśmy;-) Za 1900 kupiliśmy gondolke, spacerówke, fotelik maxi cosi + adaptery, śpiworek, folia, moskitiera, szaszetka, torba, pompka i chyba juz o niczym nie zapomnialam Normalnie za ten zestaw wychodziło ok 2200-2300zł.
Tyle na minus ze nam juz gwarancja ucieka, ale isc co chwile i polukac na wozeczek bezcenne