reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Bez przesady z tym kurzem, w powietrzu ba nawet w pościeli są gorsze potworki, a taką moskitierę nie jest trudno uprać, latem schnie pewnie w kilka minut :) Piszesz, że w Warszawie Twoje córki nie były pogryzione, może i tak ale my mieszkamy przy samym lesie na Żoliborzu więc mamy tego fruwającego paskudztwa naprawdę sporo latem, także dla mnie to akurat w pewnym sensie niezbędnik :p

a las, to inna sprawa :happy2: w takim razie potrzeba silniejsza :tak:

Wiem, że potworki żyją wszędzie, w powietrzu, pościeli, pluszowych karuzelach itp i dlatego ja właśnie ze względu na dodatkowy kurz nie kupuję czegoś podobnego, bo mi jest zbędne i poza tym doświadczenie sprzed laty też mówi mi nie ;-) bo córy ocalały od muszek w Wawie.
A u Ciebie widać jest konieczność, bo las. I tak jak już pisałam jesli dużo muszek lata, to warto, no i ładna ta moskitiera :)

reklama
http://img188.imageshack.us/i/pajacfrotkowy36m.jpg/ http://img63.imageshack.us/i/bluzaloog68.jpg/
bluzaloog68.jpg

Krewetka - mam takiego samego bodziaka - jeszcze po Antosiu :) teraz tez mi sie przyda :)

a las, to inna sprawa :happy2: w takim razie potrzeba silniejsza :tak:

Wiem, że potworki żyją wszędzie, w powietrzu, pościeli, pluszowych karuzelach itp i dlatego ja właśnie ze względu na dodatkowy kurz nie kupuję czegoś podobnego, bo mi jest zbędne i poza tym doświadczenie sprzed laty też mówi mi nie ;-) bo córy ocalały od muszek w Wawie.
A u Ciebie widać jest konieczność, bo las. I tak jak już pisałam jesli dużo muszek lata, to warto, no i ładna ta moskitiera :)

Też bym wolała się obejść bez tego ale my naprawdę mamy z tym latającym świństwem problemy latem, na lato nawet mojemu królikowi musiałam zakładać coś na wzór moskitiery na klatkę choć on i tak większość czasu spędza na skikaniu po mieszkaniu (sorki za dygresję). Będę często prała tą moskitierę więc mam nadzieję nie będzie tak źle :)

QUOTE=nataliak;4935501]cos o fotelikach, jak sie zdecydujecie na zakup to mozna sprawdzic jak dany model wypadl w testach.
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa[/QUOTE]
Ja właśnie dziewczyny na podstawie tej strony kupiłam używany fotelik,i jestem z niego zadowolona bo byl nie zniszczony.I często widziałam licytacje maxi-cosi i tez były mało co zniszczone.A ten pierwszy fotelik co ja mam to odkupiłam od kuzynki to testy to nie wiem jak wychodzą
Juliex niezły ksiądz:-D:-D:-D
Dziewczyny śliczne te rzeczy kupujecie.Ja dopiero od marca poszaleje,bo jak narazie z mężem lece na jednej wypłacie.a w marcu będzie w koncu kasa ze zwolnienia.
To tak sie dziewczyny zastanawiam co tu wymyslec.Otóż mam 2 pokoje i w 2 pokoju będzie łóżeczko.A mojemu synkowi się ulewało(i to było straszne jak nieraz w nocy mi się dławił tym ulewanym mlekiem a ja byłam blisko to szybko i do góry) i będę się bała zostawiać mała w łóżeczku w drugim pokoju żeby sie nic nie stało.I tak myślę czy kupić nianie elektroniczna czy kojec do drugiego pokoju.A dziewczyny kupywałyscie może nianie elektroniczna,i z jakiej firmy i czy wam nie trzeszczy bo powiem wam.Ze kiedyś kopiłam taka nianie i tak niej trzeszczało jak nic,mało co było słychać płacz dziecka
ELEKTRONICZNA NIANIA BEZPRZEWODOWA 4 KOLORY tanio (904186988) - Aukcje internetowe Allegro

No to dzisiaj jeszcze ja się chwalę :-p Wprawdzie nie najnowszy nabytek, ale jeszcze nie wklejałam zdjęć :-)

PICT0665.jpgPICT0669.jpg
PICT0670.jpgPICT0671.jpg
PICT0672.jpgPICT0675.jpg

Najfajniejsze są gaciochy - mają taką śliczną falbankę na tyłeczku :p Mam w sumie 6 par (3 od 0-3 m-cy i 3 od 3-6 m-cy). Będę je zakładać małej na pieluchę, żeby nie wystawała spod sukienek. A jak będzie bardzo ciepłe lato, to wystarczy sama pielucha i takie właśnie gatki :)

Ostatnia edycja:
ta różowa sukienka z pierwszej fotki jest BOSKA!!!!!!!!!!!!!!

od Zary :-p Polecam :tak: Dostałam wczoraj od znajomej, więc pewnie kupiła niedawno - może jeszcze są :-) Ale zaraz, Awru, czy Ty przypadkiem nie czekasz na synka?

Będzie super latem na białe body z krótkim rękawkiem :-)

Może i ja się w takim razie pochwalę swoimi ciuszkami :) Co prawda to tylko mała część mojej kolekcji ale wystarczy ;) Prawie wszystko zakupione w mothercare na wyprzedaży :p

Załączniki

• SDC11064.jpg
    SDC11064.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 39
  • SDC11066.jpg
    SDC11066.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 39
  • SDC11067.jpg
    SDC11067.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 38
  • SDC11068.jpg
    SDC11068.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC11069.jpg
    SDC11069.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 42
  • SDC11073.jpg
    SDC11073.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 42
no mój bejbiak w sukienkach sobie nie polata.. przynajmniej dopóki ja go będę ubierała :-D
zanim poznałam płeć to widziałam te sukienki w zarze i tylko czekałam, żeby ją kupić tyle, że w brązie.. no ale nie tym razem ;-)

reklama
Może i ja się w takim razie pochwalę swoimi ciuszkami :) Co prawda to tylko mała część mojej kolekcji ale wystarczy ;) Prawie wszystko zakupione w mothercare na wyprzedaży :p

Poluję na takie półśpiochy z pierwszego zdjęcia, ale nie widziałam ich w Mothercare... Chyba czas znów tam zajrzeć :-p - super są! :-) No i rampersik z ostatniego zdjęcia - przecudny :tak:

Do góry