reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Awru superasne ciuszki.Twoj maly bedzie facet na sto dwa:-)
Julienx w stanach litr mleka matki kosztuje 1000 $.Mozesz sprzedawac nadprogram;-):-)

reklama
no wlasnie jak wyglada na zywo ten zielony? ladny jest? my sie nad nim powaznie zastanawiamy bo stwierdzilismy ze jak bedziemy wozic czerwonym wozkiem dziecko ubrane na rozowo to juz bedzie estetyczna przesada jak dla nas :p dlatego zielony bylby idealny.

O matko! o tym nie pomyślałam :-p Ale na szczęście szary wózek do różowego pasuje :-D

a ja własnie kilku znajomym pokazuje tą kolekcję i każdy mówi, ze ten zielony najlepszy:tak:
i oczywiście, ze czerwony od razu odpada, bo to nie dla chłopaka:confused: dziwne hehe

czerwony 2010 jest spoko dla chlopaka, szczegolnie spacerowka fajnie wyglada. szary z pomaranczowym tez niezly.

czerwony 2010 jest spoko dla chlopaka, szczegolnie spacerowka fajnie wyglada. szary z pomaranczowym tez niezly.
mowa o xlanderze???
Na żywo widziałam tylko ten z pomarańczowym i chociaż na zdjęciach wydawał się atarkcyjny, to już w rzeczywistości wg mojego gustu beznadziejny:no:

U mnie sprawa z wózkiem się wyklarowała. Padło na ten, na który się decydowałam jako no. one.
Kwestia koloru jest taka; za tydzień mogę odebrać taki mix czyli przewodni kolor czerwony, wstawki czarne jak na tej aukcji, którą podaję jako przykład poglądowy: Wózek wielofunkcyjny Adbor Arte 3x3 JAK NOWY (910575992) - Aukcje internetowe Allegro
Natomiast natknęłam się jeszcze na taki mix (poniżej) tylko nie wiem co na to sprzedawca, a raczej czy da radę mi taki skombinować bo oficjalnie jeszcze nie ma katalogu tej firmy, nawet na ich stronie :confused:
Ten kwiecisty, o którym ostatnio pisałam, że mi się podoba jednak odpada ze względu na zbyt dużą ilość bieli. Niestety jest to kolor bardzo brudzący, a zwłaszcza na wózku, który później mógłby bardzo zaniedbanie wyglądać nawet po spieraniu ciapy, chlapy itp.
Ech wózek jest teraz kurcze z kolorem mam problem :baffled:

Załączniki

• Adbor arte 3x3.jpg
    Adbor arte 3x3.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 39
Moje drogie, szczególnie te z okolic Wawy- czy ktoraś z Was była w hurtowni dziecięcej (chyba Chaber się zwie) w Grójcu? Jeśli tak, to czy faktycznie jest tam super zaopatrzenie i super ceny???

Moje drogie, szczególnie te z okolic Wawy- czy ktoraś z Was była w hurtowni dziecięcej (chyba Chaber się zwie) w Grójcu? Jeśli tak, to czy faktycznie jest tam super zaopatrzenie i super ceny???

Przyłączam się do pytania o hurtownię Chaber w Grójcu. Sami się tam planujemy wybrać ale do dość daleko i nie wiem czy warto...

reklama
Do góry