reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Pewnie to indywidualne, ale mi urosły z B do D! mialam takie nawały mleka, ze pol wsi mogłabym wykarmić...

moze tym razem powinnam zgłosić sie na mamkę :):-)

Choc same pewnie wiecie - mleko jest w głowie - nie w piersiach! - a jak nie to pediatra Wam to powie...
czyli co? wstrzymywać się jak najdłużej z kupnem biustonosza do karmienia?

Awru, sliczne ubranka. :tak:

Estragon, no jasne, ze nie ma co sie sugerowac, ze cos jest wyprodukowane w Chinach, bo tak jest, ze teraz ponad 90% jest wyprodukowane w Chinach, temu nie ma co szukac dziury w calym, bo to, ze wyprodukowane w Chinach, nie znaczy, ze zle, adidasy Nike wyprodukowane sa w Chinach, ale nie rozklejaja sie po kilku uzyciach, jak jakies tandetne adidasy z bazaru. Co nie znaczy, ze wszystko nie firmowe jest tandetne, mozna trafic na dobrej jakosci niefirmowy produkt, a czasem na bubel, to zalezy od szczescia. Z tym, ze przy firmowych, napewno bedzie duzo mniej niespodzianek, hehehe.

Ostatnia edycja:
awru śliczności:tak:. Gdzie Ty kupujesz takie cudeńka??? Wszystkie Twoje zakupy mi się podobają, to może troszkę bym skopiowała? Hę;-):-D?
dzięki :zawstydzona/y:
przewertuj allegro - tam się czasem niezłe cudeńka trafiają :-) poza tym standard: h&m, zara, reserved, smyk ;-)

co do cyckonoszy to ja z 70C najpierw zmieniłam na 70D ale po ok 1,5 m-c już się cyc wylewał więc znowu konieczna była zmiana.. teraz jestem na etapie 75 E-F i mam nadzieję, że się na tym skończy :sorry2:

łał F...

Mi jakoś szczęśliwie cycki specjalnie nie rosną. Strzeliły sobie rozmiarek na początku i tej wersji się trzymają. Po 3 m-cu i zastosowaniu Perfecty z wyciągiem z kapuchy przestały tez boleć. Ja tam jestem zadowolona, większość dawnych elastycznych bluzek i sukienek pasuje :-)

Teraz rosną....
Po porodzie to dopiero możecie szoka załapać o ile w ciągu zaledwie kilku chwil piersi mogą urosnąć o cały rozmiar, jeśli nie o 2....

Julienx- tekst mega!!:-D
Co do biustonoszy- to mnie nei zaskoczycie niczym:-D Jak już kiedyś pisałam, byłam na dobieraniu biustonosza u brafitterki i dowiedziałam się, że mam rozmiar 75F.... (a zawsze myślałam, że 75C...) więc pomimo, że nie urosły mi w stopniu dramatycznym, to spokojnie mogę stawać do walki w konkurencji "miażdzenie cyckiem":-D

A jeśli chodzi o wózki, to Pan w Bebecarze śmiał się ostatnio z rodziców, wierzących w to, że Teutonia produkowana jest w Niemczech- podobno w jakiejś mieścinie na południu Polski.

reklama
eeeee no mnie nie bolą na całe szczęście.. tylko ten rozmiar trochę jak z kosmosu :-p

Do góry