reklama
ooo taki stary bujany mi sie marzyja niestety nigdy nie miałam styczności z takim fotelem ale chciała bym jakiś który delikatnie sie buja...
może chociaż na taki namówię męza:-)Mi też Widok matki, karmiącej swoje maleństwo na takim fotelu -bezcenny
tylko gdzie ja go wstawię, mamy tak mało miejsca:-(
Tiger- superowe zakupy, ja też nie mogłam przejsć obojętnie obok tych przecen w Mothercare i nawet mam takiego samego rampersa, żółtego z żyrafką (??), stwierdziłam że jest unisex;-)
Jeśli chodzi o worki sako, to są w szkole rodzenia i są super wygodne, ale nie wyobrażam sobie karmienia w nich malucha.. Jednak podpórki pod łokcie, takie jak są w normalnych fotelach wydają mi się znacznie wygodniejsze... No i te worki są dość niskie i chyba usiąść i wstać z maluchem to niezła gimnastyka....
Jeśli chodzi o worki sako, to są w szkole rodzenia i są super wygodne, ale nie wyobrażam sobie karmienia w nich malucha.. Jednak podpórki pod łokcie, takie jak są w normalnych fotelach wydają mi się znacznie wygodniejsze... No i te worki są dość niskie i chyba usiąść i wstać z maluchem to niezła gimnastyka....
reklama
justme- z ust mi to wyjęłaś
:-d:-d:-d