reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dzięki. Czyli ten sam co Elwiwas :-) Ten chyba rzeczywiście jest najładniejszy, tylko kurcze ta cena: 470 + 140 wysyłka... trochę przekarcza 500zł :-p Ale może mój M. by się dołożył :-D

a ten ostatni co doadałam nie Graco?

przepraszam że was tak męczę :p

ja sie trzymam opinii ze graco lepsze ;P

reklama
Lenkaa, no niezły ten termometr :-) , ale cena jest powalająca. Słyszałam o tych termometrach do ucha że są bardzo dobre, ale niestety drogie... dobrze, że chociaż długą gwarancję dają, bo tak to bałabym sie, że mi się zepsuje :-p Jesli zdecyduję sie na zakup takiego sprzętu, to raczej w sklepie, a nie na allegro, bo jakoś bardziej ufam stacjonarnym sprzedawcom i łatwiejsza procedura w razie reklamacji

a powiedzcie mi jaki macie stosunek do chodzików;> ? Ja mówię zdecydowane nie!
A co do odparzania, sterylizowania też uważam, że nie ma co przesadzać nad tym. Lepiej dziecko hartować:tak:

Drogi mówicie? no mi się wydawało że tak kosztują te porządniejsze termometry - ok 80zł. Więc wydawało mi się że te 30 zł więcej na odatkowe funkcje już odżałuję :confused: No dobra - termometr kupię na końcu jak już będę wiedziała jak popłynęłam z kasą i wtedy zadecyduję jaki :tak:

elwiwas teraz to chyba już mało kto używa chodzików. Ja raczej nie zamierzam - niech się dzieć uczy sam chodzić a nie obija mi kółkami meble ;-)

dokładnie, jestem tego samego zdania... ;) Ja widziałam termometr w smoczku ale nie mogę sobie przypomnieć na jakiej stronie. Myślę, że taki termometr na czoło nie jest specjalnie drogi..

Dziewczyny, a co sądzicie o fotelach 'sako'? ja sie zastanawiam właśnie nad kupnem, w szkole rodzenia połozna zachwalała strasznie, że taki wielofunkcyjny, będzie służył w różnych celach mi.in jeszcze w ciąży dobry na kręgosłup do siedzenia i leżenia, potem do karmienia, potem dla zabaw dziecka, i w międzyczasie dla rodziców na kręgosłup.
No i tak się zastanawiam - cena na allegro tego to około 120-200 PLN ...ma któraś jakieś doświadczenie?

reklama
sako jest super, jak beda pieniazki to na pewno sobie kupie :)

co do chodzika to uposledza zdolnosc samodzielnego chodzenia, nie pracuja w nim wszystkie miesnie, wylaczony jest zmysl rownowagi a do tego szkodzi na bioderka.

Do góry