reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

A pierwsze kupy rzadkie jak siuśki, hehehe:-D:-D:-D
Oj jak sobie przypomnę. Wkleić wam zdjęcie obrobionej przez Jagodę pieluchy? Poezja normalnie:-D:-D:-D

reklama
anusiak dzięki ;-) a czy to nie jest przypadkiem w stokrotce, tam gdzie jest rossmann??

tiger normalnie szalejesz :-D fajnie, że o starszych córkach też nie zapominasz ;-)

Dziewczyny, wielkie dzięki za porady :-)
Tiger, elaborat super - bardzo przydatne uwagi - dzięki :-)

Zdecydowałam się jednak na kojec Graco. Wkleję później jak wybiorę kolor. Ale jeszcze nie wykluczam krzesełka do karmienia (Oleśka mnie natchnęła na rozmyślanie w tym kierunku :-p) - jeszcze zobaczę. Chociaż, jak mała będzie miała pół roczku, to juz święta Bożego Narodzenia będa się zbliżać, a wtedy dziadki tez będą pytać, co kupic, to może by się zrzucili na własnie takie krzesełko...? Eh.. jak zwykle milion wątpliwości :-D

A ja jeszcze nic nie mam i jestem przerażona bo wasze zakupy są dosyć konkretne:szok:
Mam jedynie torbę ubranek i nic poza tym. Nie mam pojęcia gdzie w Krakowie są sklepy dziecięce, gdzie można kupić coś w rozsądnych cenach:-:)-(

Chociaż, jak mała będzie miała pół roczku, to juz święta Bożego Narodzenia będa się zbliżać, a wtedy dziadki tez będą pytać, co kupic, to może by się zrzucili na własnie takie krzesełko...? Eh.. jak zwykle milion wątpliwości :-D
U nas tak było. Jadźka dostała krzesełko na Gwiazdkę od dziadków. My wybraiśmy, oni kupili.:-D

A co do przewijaka, to ja też będę stosować pieluszki. Mama ich chyba za 20 szt., więc mogę prać w kółko. :-) A na frotkowe ochraniacze juz nie chcę wydawac kaski... :dry: Jakoś sobie z tym przesuwaniem/ślizganiem pieluszek poradzę :tak:

dziękuję :zawstydzona/y: :happy2:

Nie wiem nawet jakie to drewno, ale tej samej f-my miałam u dziewczynek i nie narzekałam. U mnie szuflada obowiązkowa, bo generalnie nie mam zbyt wielu szafek w domu. Szuflada się przydaje, naprawdę. Trzymalam w niej pieluchy tetrowe, zwykłe, kocyki, potem rajstopki i półśpiochy do raczkowania, czyli takie, które były na odstrzał ;)) oraz dresiki.
a jak z odkurzaniem pod łóżeczkiem? trzeba całą szufladę wyjąć, zeby odkurzać?

reklama
Do góry