reklama
N
nataliak
Gość
myślałam o takim na komodę.. pytanie, który jest lepszy?
hmm tu nie ma wlasciwie czegos takiego jak ktory lepszy. ten na lozeczko wybiera sie celem zaoszczedzenia miejsca. a modeli tez roznych nie ma, wszedzie takie same sprzedaja. nawet nie ma co sie sugerowac wzorkami bo i tak sie na to frotkowy pokrowiec zaklada.
N
nataliak
Gość
o ile pamietam to wklejala sztywny fioletowy w jakis fajny wzorek. bardzo ladny ale tak jak napisalam wyzej - one wszystkie sa takie same a wzorkow i tak nie widac bo zaklada sie pokrowiec. wiec najlepiej kupic po prostu tam gdzie taniej ;P
Julita sliczne ciuszki, dla dziewczynki to takie zawsze wszystko jest ladne, a te chlopskie, to jak to chlopskie.
W carrefour widzialam takie przewijaki, na ktore sie wcale na calosc recznika nie zakladalo, byl tylko taki reczniczek na zatrzaski od razu zapiety na tym, tak, ze widac przewijak, a ten reczniczek taki mniejszy tylko tu gdzie sie dziecko kadzie. I do tego drugi taki sam reczniczek na zmiane. Ale nie wiem, czy w Polsce takie tez istnieja, czy tylko takie, o ktorych piszecie.
W carrefour widzialam takie przewijaki, na ktore sie wcale na calosc recznika nie zakladalo, byl tylko taki reczniczek na zatrzaski od razu zapiety na tym, tak, ze widac przewijak, a ten reczniczek taki mniejszy tylko tu gdzie sie dziecko kadzie. I do tego drugi taki sam reczniczek na zmiane. Ale nie wiem, czy w Polsce takie tez istnieja, czy tylko takie, o ktorych piszecie.
A to moje kolejne, skromne na razie zakupy.
o własnie musze sobie kupic taki przewijaczek - bo stary zupelnie sie porwał po tym jak dorwał go do jakiejs zabawy 3 latek :-)
A ja znalazłam dla siebie na mieście 2 koszulki do szpitala co prawda z krótkim rękawem ale to nic,:---(
To własnie bardzo dobrze - zobaczysz jak bedzie Ci gorąco! :-)
tez poszukam czegos z krótkim....
reklama
M
martika311
Gość
Ja mam dziewczyny taki przewijak po synku co pokazała wampi.Ale ja na niego nie nakładam żadnej frotki
Ale śliczne sukienusie:-)
Ale śliczne sukienusie:-)