reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja zamiast tapet czy naklejek planuje ogromne malowidło na ścianie.. coś w tym stylu

wow - świetne!!! Naprawde fajnie wygląda!!! chyba nawet są takie tapety lub w podobnym stylu - dziś na Domo chyba coś podobnego widziałam, albo coś mi sie pokiełbasiło

reklama
ja będę raczej kombinować żeby to farbą zrobić.. zawsze to większy wybór kolorów i można wybrać coś co mi najbardziej odpowiada.. ten misiek tutaj jest jak dla mnie trochę zbyt wyrazisty, wolałabym coś bardziej delikatnego

ja zamiast tapet czy naklejek planuje ogromne malowidło na ścianie.. coś w tym stylu

:tak:Ja też myślałam o czymś podobnym- nawet znalazłam na allegro fajne szablony , wielkości 1m x 2m, takie, jak mniej więcej potrzebuje- podobają mi się z wzorami dmuchawców, albo drzew, szczególnie japońska wiśnia:blink: Najchętniej już bym się za to zabrała i wypróbowała:tak:

Malina, połączenie malinowego;-) i zieleni na pewno będzie fajnie wyglądać!
Zastanawiam się w jaką gamę kolorystyczną wybrać z dwóch poniższych:

Załączniki

• sauthon1.jpg
    sauthon1.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 52
  • sauthon2.jpg
    sauthon2.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 55
Oto nasza wczorajsza zdobycz:

wanienka (Nataliak chyba masz taka samą?)
Myślałam, że jestem przesprytna będę napełniać prysznicem z wanny i potem przesuwac nad kibelek i wypuszczać wodę (ma korek) ale nic z tego koreczek nie z tej strony i przekrecanie na odwrót tez nie pomaga... Wtarabaniłam pod prysznic nawet pasuje:-) może będzie opcja na kąpanie jak będę sama:-) bo dostęp tylko z jednej strony...

Załączniki

• wanienka2.jpg
    wanienka2.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 43
A mnie bardziej podoba się wersja pierwsza, pisałaś, ze generalnie masz mieszkanie w beżach - to ta druga wersja kolorystyczna zginie na tle bezów właśnie. A kolorki w tej wersji pierwszej pasują i do dziewczynki i do chłopczyka

No to ja Was pocieszę, bo już miałam tej zimy 4 nowe kurtki, najpierw płaszcz od mamy, później kupiłam 2 kurtki w New Yorkerze za 79 zł i ostatnio mama kupiła mi płaszczyk też w New Yorkerze, rozm. XL:szok: i musiała mi przesuwac guziczki, bo się w brzuszku nie zapinał:baffled::sorry2:.
A wczoraj z mężeulkiem byliśmy na zkupach i kupiliśmy małemu 3pak koszulek za 19 zł i 2 większe podkoszulki po 9 zł w Mothercare, także u nas przeceny są jak najbardziej aktualne;-). No i mężula zafundował mi kozaczki na obcasiku z Heavy Duty:-p.
A jakby któraś była zainteresowana, to w Housie są jeansy po 35 zł i bluzy, swetry po 24 zł, 49 zł....

reklama
drugie ładniejsze :)

no i w razie "wpadki" gina Franciszka będzie sie też ładnie prezentować ;-)

:-D:-D:-D dobre!:-D
Dzięki za wypowiedzi moje drogie, narazie wygrywa beż:-) Ja się tak trochę łamię, ze względu na to co zauważyła Malina- żeby się totalnie nie "zabeżowić", nawet śnią mi się po nocach te dwie wersje.......:sorry2:

A co do wanienki to też chcę taką:happy2:

Do góry