reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Kobitki, Łodzianki - czy nie wybieracie się na jakies zakupki dla bejbików po 10.? (będzie i kasowo i czasowo u mnie..akurat)
Czy wszystko nabywacie przez allegro?
BO może by jakiś wspólny nalot zorganizować?

Kurcze, ja juz ciuszków mam od groma. Dzisiaj jeszcze zadzwoniła znajoma, że odłożyła dla mnie sporo po swoim dziecku. I nie wim czy to co jeszcze zostało mi do kupienia uda mi się kupic w atrakcyjnych cenach w sklepie... :/

A jakie sklepy proponujecie?

reklama
No ja wiem własnie, ze już nie ma co liczyć na przeceny. Myślałam o takich zakupach, jak butelki, kocyki, otulaczki czy cóś.. np w Mama i Ja
Choć nie wiem, czy Wy nie jesteśnie już ostro w to wszystko zaopatrzone?

Jak dla mnie Mama i ja jest mało atrakcyjna cenowo - wolę Słonia przy Tesco na Bałutach...?

Tzn ja pewnie głównie jako osoba towarzysząca się wybiorę bo ciuszków mam po uszy. Chyba, że coś mi się rzuci w oczy i powie weź mnie. Ale chcę zrobić w jakiś poniedziałek nalot na ciucharnię, żeby większe rzeczy pokupować i coś dla Jagody, bo wiosna za pasem...

Hehe, a słyszałaś Oleska, że mamy mieć zimę do kwietnia????? Licze, ze te pronozy w ogóle się nie sprawdzą, bo inaczej będziemy opuszczać szpitale w nietrafionych ciuchach dla dzidziaków, otulone kocami i zziębnięte

reklama
Please no...Ja tam cały czas wierzę, że wiosna mnie nie zawiedzie. Nie może, a to dlatego po części, że mam problemy z dopięciem płaszcza, a przecież nie będę kupować nowego na parę dni..

Do góry