reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Zazdroszcze Wam dziewczyny, tych wszystkich pieknych zakupów. Ja troche przystopowałam bo kasa świeci pustkami. Własnie zapłaciłam zaliczkę stolarzowi...

Czekam na Zus - ktory odesłał mi zwolnienie z grudnia!!!! pewnie niepredko dostanę kasę :(

Ale bedac na ostatniej wizycie u lek. (we czwartek) upolowałam kilka fajnych ciuszków dla malej w lumpeksie...

reklama
JustMe, ale mnie zainspirowałaś tymi linkami z Deccorii :-) Normalnie mam ochotę jeździć z meblami po całym mieszkaniu, przestawiać, układać... Już firanki wyprałam i będzie zmiana - te z salonu przejdą do sypialni, zaraz poproszę mojego M., to mi przywiesi :-) No i dodatki mam już częściowo upatrzone i wreszcie na kolor ścian się zdecydowałam - już nie mogę się doczekać!! :-D

Już firanki wyprałam i będzie zmiana - te z salonu przejdą do sypialni, zaraz poproszę mojego M., to mi przywiesi :-) No i dodatki mam już częściowo upatrzone i wreszcie na kolor ścian się zdecydowałam - już nie mogę się doczekać!! :-D
Teraz będzie wieszać???? Kobito zlituj się:-D;-):-)
Ja osobiście uwielbiam przemeblowania. P. szału dostaje jak go proszę przesunięcie czegoś, bo woli jak jest po staremu. A ja się męczę, nawet przestawienie książek co jakiś czas wprawia mnie w lepszy nastrój. Dlatego też się nie mogę doczekać przemeblowania w pokoju dla dzieciaków:-D:tak:

Ja osobiście uwielbiam przemeblowania. P. szału dostaje jak go proszę przesunięcie czegoś, bo woli jak jest po staremu. A ja się męczę, nawet przestawienie książek co jakiś czas wprawia mnie w lepszy nastrój. Dlatego też się nie mogę doczekać przemeblowania w pokoju dla dzieciaków:-D:tak:
Nie, no może jutro :-p

No całe szczęście:tak:;-)
Ja kupiłam wczoraj i dokupiłam dzisiaj 8 plastikowych pudeł, 4 żółte i 4 pomarańczowe. To z powodu braku szafek. Z resztą nawet jakbym kupiła jakąś komodę to nie miałabym jej gdzie wstawić. Teraz czekają te pudła na zagospodarowaniei mają tak cudne kolory, że jak się wchodzi do pokoju to jakby słoneczko cały czas świeciło:tak::-D

Kobitki, Łodzianki - czy nie wybieracie się na jakies zakupki dla bejbików po 10.? (będzie i kasowo i czasowo u mnie..akurat)
Czy wszystko nabywacie przez allegro?
BO może by jakiś wspólny nalot zorganizować?

JustMe, ale mnie zainspirowałaś tymi linkami z Deccorii :-) Normalnie mam ochotę jeździć z meblami po całym mieszkaniu, przestawiać, układać... Już firanki wyprałam i będzie zmiana - te z salonu przejdą do sypialni, zaraz poproszę mojego M., to mi przywiesi :-) No i dodatki mam już częściowo upatrzone i wreszcie na kolor ścian się zdecydowałam - już nie mogę się doczekać!! :-D

Cieszę się że Wam też podobają się te zdjęcia- ja wczoraj miałam tak napchaną głowę pomysłami, że pół nocy śniły mi się.... dziecięce pościele w różnych kolorach!:szok:

.......a kto targał milion siat dzisiaj?:-p

reklama
No ja wiem własnie, ze już nie ma co liczyć na przeceny. Myślałam o takich zakupach, jak butelki, kocyki, otulaczki czy cóś.. np w Mama i Ja
Choć nie wiem, czy Wy nie jesteśnie już ostro w to wszystko zaopatrzone?

Do góry